Galaxy S4 ve HTC One'dan Facebook Home atağı!

Samsung Galaxy S4 ve HTC One'dan Facebook atağı geldi. Facebook Home artık...

Galaxy S4 ve HTC One'dan Facebook Home atağı!

Facebook’un Android makyajlaması Facebook Home‘un 1 milyona yakın kez indirildiği açıklandı ve yeni 2 cihaz daha Facebook Home’u kullanabilecek telefonlar arasına katıldı.

Facebook Home‘un tanıtımla beraber HTC One X, Samsung Galaxy S3 ve Samsung Galaxy Note 2'ye yüklenebileceği açıklanmış, Facebook Home entegrasyonlu ilk telefon ‘HTC First’ tanıtılmıştı. Üst düzey akıllı telefonları hedefleyen Facebook Home, bu cihazlar için 1 haftada 500 bin kez indirilmişti.

Webrazzi'nin haberine göre Facebook Mobil Mühendislik Yöneticisi Cory Ondrejka‘nın açıklamasıyla Facebook’un Home’un 1 milyona yakın kez indirildiğini öğrenildi. Bu rakamı daha da yükseltecek bir gelişme de yaşandı. Resmi bir yönlendirme henüz yapılmamış olsa da Samsung Galaxy S4 ve HTC One da Facebook Home’u kullanabilecek telefonlar listesine dahil oldu.

Türkiye’deki Galaxy S4 ve HTC One kullanıcıları da Facebook Home’u indiremeyecek ama bu gelişme Facebook Home’un kullanıcı sayısının büyümesini ciddi şekilde tetikleyebilir. Bu iki yeni model üreticilerinin en gözde telefonları olarak pazarda yer alıyor ve Ondrejka, Facebook Home kullanıcılarının yüzde 25 daha fazla etkileşim sağladığını söylüyor.

Facebook’un Home’un ilk aşamada on milyonlara ulaşması beklenmiyor. Farklı eleştiriler de Facebook Home’un geleceğine şüpheyle yaklaşılmasını sağlıyor. Bununla beraber Facebook Home’un Android’e yeni bir oyun deneyimi getirme ihtimali dilden dile dolaşıyor.

<< Önceki Haber Galaxy S4 ve HTC One'dan Facebook Home atağı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER