Efsane uygulama geri dönüyor

İnternette sosyal ağların olmadığı zamanların en popüler uygulaması yeni versiyonuyla geri döndü...

Efsane uygulama geri dönüyor

Mail.ru Group bünyesine dahil olan ICQ’nun mobil uygulaması yeniden tasarlandı ve Türkçe olarak kullanıma sunuldu. ICQ’nun yeni ve geliştirilmiş sürümünde görüntülü ve sesli görüşme, grup sohbetleri, farklı ikon ve duvar kağıdı gibi seçenekler olacak.

Yepyeni tasarıma kavuşan uygulamada ücretsiz SMS, sesli ve görüntülü görüşmenin yanı sıra grup sohbetleri gibi ekstra özellikler olacak.

ESKİ ICQ NUMARANIZI KULLANABİLİRSİNİZ

ICQ mobil uygulamasını kullanmak için kullanıcı adı ya da şifre belirlemenize gerek yok. Uygulamayı indirip kurduktan sonra telefon numaranızı girmeniz yeterli. Üstelik yeni ICQ uygulaması geçmişle bağını da koparmış değil. Eğer eski ICQ numaranızı hatırlıyorsanız, tekrar kullanabilirsiniz.

ICQ’nun Android, iOS ve Windows Phone için yeniden geliştirdiği mobil uygulama, ücretsiz sesli ve görüntülü görüşmenin yanı sıra ücretsiz SMS gönderme özelliğine de sahip. Mobil uygulama kurulduğu zaman kişi listenizde yer alan ICQ kullanıcılarını anında görebiliyorsunuz. ICQ kullanıcısı olmayan kişilere ise uygulama üzerinden, hiçbir ücret ödemeden SMS göndermek mümkün.

Zaman'ın haberine göre, sadece ses, video ve fotoğraf değil istediğiniz tüm dosyaları gönderebileceğiniz ICQ uygulaması, masaüstü versiyonu ile de beraber çalışıyor. Bu sayede bilgisayar başındayken arkadaşlarınızla kolaylıkla konuşabiliyorsunuz. Grup konuşmalarında da 200’ün üzerinde kişinin aynı anda konuşmasını sağlayan ICQ her konuşmaya ayrı arka plan atama gibi kişiselleştirme özelliklerine de sahip. ICQ’nun yepyeni ve tamamen Türkçe uygulamasını Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google Play ve App Store’dan indirebilirsiniz.
<< Önceki Haber Efsane uygulama geri dönüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER