Çin'den piyasayı alt üst edecek telefon geliyor!

Çinli Oppo'nun yeni akıllı telefonu Find 7, özellikleriyle epey dikkat çekiyor.

Çin'den piyasayı alt üst edecek telefon geliyor!

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo, üst seviye donanıma sahip modelleriyle akıllı telefon pazarını karıştırmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz aylarda Find 5 isimli akıllı telefonunu piyasaya sunmuş ve Avrupa'da da satışa çıkarmıştı. Daha sonra ise yeni akıllı telefonu için çalışmalara başlayan Oppo, görünüşe göre oldukça üst seviye bir akıllı telefon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Oppo Find 7 isimli akıllı telefon daha önce bazı iddialarla karşımıza çıkmıştı. Bu iddialarda cihazın 8MP ön kamerayla geleceği gibi uçuk özellikler de yer alıyordu. Şimdi ise bu akıllı telefonun tüm özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Oldukça üst seviye donanıma sahip olacak olan Find 7, 5 inç büyüklüğünde 1080p ekran ile geliyor. Gücünü ise Qualcomm'un Snapdragon 800 işlemcisinden alacak olan cihazın en dikkat çeken özelliklerinden birisi de bataryası. Çünkü cihazda 4000mAh değerinde bir batarya yer alıyor.

Cihazın ortaya çıkan özellikleri şöyle;

- Snapdragon 800 işlemci
- 2GB RAM
- 32GB dahili depolama
- 13-megapiksel arka kamera, 8-megapiksel ön kamera
- 4000 mAh batarya
- Android 4.2 Jelly Bean

Öte yandan bu cihazın fiyatının kontratsız fiyatının ise 699 dolar olduğu belirtiliyor. Bu yılın ikinci yarısına damga vuracak olan bu cihazın Avrupa pazarına gelmesi ise büyük ihtimalle yıl sonunu bulacaktır. Bu telefon hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

<< Önceki Haber Çin'den piyasayı alt üst edecek telefon geliyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER