Beklenen o telefon artık sadece bir hayal!

Nexus hayranlarının merakla beklediği 'Beyaz Nexus 4' artık Google Play Store'da satılmayacak.

Beklenen o telefon artık sadece bir hayal!

Akıllı telefonlar piyasayı ele geçirdiğinden beri, en az teknik detayları kadar renkleri de büyük önem taşıyor. Günümüzde halen birçok insan, heyecanla beklediği yeni telefonun istediği rengine ulaşamadığı zaman, ya bekliyor ya da ürününü internet üzerinden temin etmeye çalışıyor.

Özellikle Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google Play'in son zamanlarda internet üzerinden bazı telefonlar için yarattığı alım şansı, büyük yankı uyandırmıştı. Nexus 4'lerle zirve yapan bu satış mantalitesi, günümüz itibariyle bir miktar kesintiye uğramış bulunmakta. Eğer yakın zamanda Google Play üzerinden beyaz Nexus 4 sipariş etmemeyi planladıysanız, size kötü bir haberimiz var: Artık bu ürün Google Play üzerinden temin edilememekte...

Hem 8, hem de 16GB'lık modellerinin tamamen tükendiğini açıklayan Google, ürün için "Stoklarımız tükenmiştir" ibaresi kullandı. Google Play üzerinden satışa başladığı ilk ay içerisinde tükenen Nexus 4 hakkında bir açıklama yapan Google ise, ürünün tam anlamıyla tükendiğini ve zaten limitli üretilen bir model olduğunu dile getirdiği gibi, beyaz Nexus 4'ün bir daha Play Store'a uğramayacağını da garanti etti.

(chip.com.tr)
<< Önceki Haber Beklenen o telefon artık sadece bir hayal! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER