Android kullanıcılarına müjde

Son Jelly Bean güncellemesi olacak olan '4.3' hakkında önemli ipuçları...

Android kullanıcılarına müjde

Son gelen bilgilere göre, yeni Jelly Bean güncellemesi Android 4.3, eski olarak değerlendirilebilecek Galaxy Nexus üzerinde bile çalıştığı yönünde.

Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google henüz Android işletim sisteminin yeni sürümü hakkında ser verip sır vermiyor ancak Bluetooth SIG'den yayımlanan yeni raporda Android 4.3 güncellemesinin kapıda olduğunun altı çiziliyor. Şu anda Bluetooth standartlarında bir sorun olup olmadığını anlamak için Galaxy Nexus üzerinde testler yapılıyor.

Raporda Galaxy Nexus'un hangi Android sürümünü kullandığı tam olarak belirtilmiyor ancak Android Geeks'teki teknik kadro bunun bir tesadüf olamayacağını, testlerin mutlaka Android 4.3 güncellemesi için yapılmakta olduğunu iddia ediyorlar.

Geçtiğimiz günlerde aynı testlerden Google Nexus 7 de geçmişti ve anlaşılan o ki yeni güncelleme öncelikle Google'ın kendi cihazlarında sorunsuz çalışabilecek hale getirilecek. Henüz Android 4.3'ün ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli değil. Ancak Android 5.0, yani kod adı ile "Key Lime Pie" yıl sonu gelmeden piyasada olacak. Bu yüzden Google'ın yaz sonu gelmeden 4.3 güncellemesini çıkartacağına kesin gözü ile bakılıyor. Üstelik bu güncellemenin, Galaxy Nexus'a da geleceği şimdiden belli gibi...
<< Önceki Haber Android kullanıcılarına müjde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER