Android 4.3 güncellemesinde ilk sorun!

Android 4.3, ulaştığı ilk akıllı cebe yaşattığı sorunlar fena halde can sıkıyor.

Android 4.3 güncellemesinde ilk sorun!

Android'in yeni yayınlanan 4.3 sürümü aslında sadece küçük düzeltmeler içeriyor. Bazı grafik düzeltmeleri ve profil detaylarında iyileştirmeler gibi güncellemeler yapan Andorid 4.3'ün ne yazık ki, Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google'ın telefonu Nexus 4 üzerinde beklenmeyen etkileri olduğu ortaya çıktı.

Nexus 4, Google markasını taşıyan ve LG tarafından üretilen bir telefon. Google'ın forumlarında pek çok kullanıcı, telefona 4.3 güncellemesi indikten sonra sorunların baş gösterdiğini anlatıp, telefonun kullanılamaz hale geldiğinden şikayet etmeye başladılar. Telefonun tamamen kilitlendiğini veya bazı işlemler sonunda hiç bitmeyen bir loop'a girdiğini vurgulayan kullanıcıların sayısı gün geçtikçe artıyor.

Sorun için kullanıcıların önerdiği tek çözüm ise, şimdilik, fabrika ayarlarına geri dönüş. Bazı kullanıcılar ise Android'in eski sürümüne geri dönme yolunu seçmişler.

Ayrıca, güncellemenin Netflix uygulamasında da soruna yol açtığı rapor ediliyor. Google, Netflix'teki sorunun farkında olduklarını ve bir düzeltme üzerinde çalıştıklarını blog'unda duyurdu. Google Nexus 4 telefonu sahiplerinin, bu sorunlar çözülene kadar Android 4.3 güncellemesini indirmemeleri tavsiye ediliyor.

<< Önceki Haber Android 4.3 güncellemesinde ilk sorun! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER