41 megapikselli cep telefonu

Nokia Lumia dün itibariyel Türkiye pazarına giriş yaptı

41 megapikselli cep telefonu

  • Nokia Lumia 1020,41 megapiksel kameraya sahip. 
  • 11 Ekim'de satışa sunulacak telefon 1999TL fiyatında olacak.
  • PureView (titremelere duyarlı) teknolojisine sahip.
  • Windows Phone 8 işletim sistemine sahip. 
  • Gü­rül­tü­lü or­tam­lar­da bi­le ste­re­o ses­li, net vi­de­olar çe­ke­bi­li­yor. 


Nokia’nın 41 megapiksel kameralı telefonu Lumia 1020, 11 Ekim'den itibaren 1999 TL fiyatla satışa çıkacak. Cihaz PruView teknolojisi sayesinde titremelerde bile en iyi görüntüyü sağlıyor.

Nokia’nın profesyonel kameraları aratmayacak 2. nesil 41 megapikselli telefonu Lumia 1020, Turkcell Platinum müşterileri için 1999 liradan satışa çıktı. 
 
PROFESYONEL KAMERALARI ARATMIYOR
 
Piyasadaki rakip cihazlardan farklı olarak, markanın yenilikçi PureView (titremelere duyarlı) teknolojisine sahip olan cihaz, herhangi bir dijital kameradan alınabilecek en net görüntüyü üretiyor. Yeni telefonun 41 megapiksel, altı lensli lider ZEISS optik sensörü, düşük ışık koşullarında bile net fotoğraflar çekmeye olanak tanıyan optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip. 
 
PAYLAŞIM YAPABİLİRSİNİZ 

Dual capture (çift çekim) denen yeni bir özellik kullanan telefon, sınırsız düzenleme fırsatı tanıyan 4:3 oranında 38 megapiksel ve 16:9 oranında 34 megapiksel yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekiyor ve Windows Phone 8 üzerinden sosyal ağlar ile paylaşımı kolay 5 megapiksel çözünürlüğe sahip fotoğraflar üretiyor. 

ARKAFON GÜRÜLTÜSÜNE SON 

No­ki­a’­nın 140dB’­ye ka­dar ses­le­ri kay­de­de­bi­len, ses ba­sınç se­vi­ye­si bi­li­nen akıl­lı te­le­fon mik­ro­fon­la­rın­dan al­tı kat da­ha 
yük­sek olan Rich Re­cor­ding tek­no­lo­ji­si sa­ye­sin­de kul­la­nı­cı­lar gü­rül­tü­lü or­tam­lar­da bi­le ste­re­o ses­li, net vi­de­olar 
çe­ke­bi­li­yor. 

<< Önceki Haber 41 megapikselli cep telefonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER