Tanımadığı kişi tarafından 6 yerinden bıçaklandı

Tanımadığı kişi tarafından 6 yerinden bıçaklandı

Kayseri'de tanımadığı kişi tarafından karın boşluğu ve göğsünden bıçaklanan Hacı Veli K. (27), ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan şüpheli H.K. (22) ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, merkez Melikgazi ilçesi Sivas Caddesi üzerinde bulunan Kayseri Forum AVM önünde meydana geldi. Hacı Veli K. henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle ilk defa orada gördüğü H.K. ile tartışmaya başladı. Sözlü tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. H.K., cebinden çıkardığı bıçakla Hacı Veli K.'yı karın boşluğu ve göğsünün 6 yerinden bıçakladı. Çevredekiler 112 acil servis ve polise haber verirken şüpheli olay yerinden kaçtı. Ağır şekilde yaralanan Hacı Veli K., yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bilinci açık şekilde hastaneye gelen yaralı, aşırı kan kaybettiği için burada bayıldı. Tedavisi yoğun bakımda devam eden Hacı Veli K.'nın hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

Olay yerinden kaçan şüpheli H.K. ise polisin takibi sonucu yakalandı. Şüpheli, bıçakladığı yaralının tedavisinin sürdüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Tanımadığı kişi tarafından 6 yerinden bıçaklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER