'Ben Taksim'e çık anır desem anırır'

Yandaş tetikçi Cem Küçük yediği yumruklar sonrası bir anda aydınlanan köşe yazarı Ahmet Hakan'ın geldiği noktayı tarif etti: Ben Taksim'e çık anır desem anırır'

Cem Küçük Ahmet Hakan'ı tarif etti: Taksim'e çık anır desem anırır

Redhack’in yayınladığı Berat Albayrak maillerinde Mehmet Ali Yalçındağ’ın Doğan Medya Grubu Başkanlığı görevinden istifa etmesine yol açan yazışmalardan biri de Ahmet Hakan hakkındaki ifadelerdi.

Ahmet Hakan’ı Hürriyet’in yayın yönetmenliğine hazırladığını ve ona güvendiğini belirten Yalçındağ, ağır şekilde eleştirilmişti. Yavuz Oğhan, RS FM’de bunu Cem Küçük’e soru olarak yöneltti. Küçük, “Ahmet Hakan değişti. Ben, Ahmet Hakan’a Taksim’e çık anır desem anırır. O duruma geldi. Benden daha çok Fethullahçılara, PKK’ya saldırıyor. Adam kıvama geldi.” dedi.

Küçük, şöyle devam etti:

“Ahmet Hakan 4 gün önce ben 17-25 Aralık’ta yanlış yaptım, keşke darbe olduğunu söyleseydim dedi. Ama o zaman bunu yapmadı, gitti yolsuzluk dedi, şimdi pişmanlık yapıyor. Siyasetçi millete hesap verir ama o gazeteci. Aynı yazar Yiğit Bulut’a insanın 2 yılda fikir mi değiştirir mi diyordu, şimdi sen 2 yılda fikir değiştiriyorsun! Kişilik olmadığı için böyle, insanda onur olsa böyle olmaz. Bir başka örnek daha vereyim: Cumhuriyet gazetesi bugün attığı manşetle Nuray Mert’e haysiyetsiz, Tayyip yalakası demiş. Nuray Mert’te biraz vicdan ve onur olsa orada durur muydu? Bunlardan haysiyet ve onur varsa istifa etsinler diye bekliyorum ama öyle bir şey göremiyorum.”
<< Önceki Haber 'Ben Taksim'e çık anır desem anırır' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER