Tahliye olan polis müdürüne cezaevi çıkışında doğum günü sürprizi


Mersin'de 'yasa dışı dinleme iddiaları'yla ilgili gerçekleştirilen operasyonun ikinci dalgasında tutuklanan 5 emniyet mensubu, 3 aydır tutuklu bulundukları Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye edildi. Yakınları, doğum gününde tahliye olan KOM eski Müdürü Suat Dağlı'ya doğum günü sürprizi yaparak sloganlarla karşıladı.

1 Haziran'da Mersin'de gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 66 kişiden emniyet mensubu 5 kişi tutuklanmış, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 2 gün süren davanın ilk duruşması sonunda Mersin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube eski Müdürü Suat Dağlı, yardımcısı Erdem Kanmaz ile birlikte Komiser Hüseyin Avcı, polis memurları Ahmet Şanverdi ve Bekir Kaymakçı, adli kontrol kararı şartıyla serbest bırakıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞLI'YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Emniyet mensupları, akşam saatlerinde Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi'nden tahliye oldu. Emniyet mensuplarını cezaevinden çıkışta yakınları karşıladı. 47 yaşına giren ve doğum gününde tahliye olan eski KOM Müdürü Suat Dağlı'ya ise yakınları sürpriz yaparak "iyi ki doğdun Suat" sloganları ve alkışlarla karşıladı. Yakınları, emniyet mensuplarına sarılarak hasret giderdi.

'YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIK'

Suat Dağlı, burada yaptığı açıklamada, "Yapanlar utansın, hesabını verecekler. Kaldığı yerden devam edecek. Mücadelemize devam edeceğiz. Yanlış bir şey yapmadık. Yanlış yapanlardan hesabını soracağız." diye konuştu.

Bugün doğum günü olduğunu ve doğum gününde çıktığını ifade eden Dağlı, "Hakimlerimiz sağolsunlar, gördüler adaleti. Yanlış bir şey yapmadık. Herkes dosyada gördü. Bizim devletle, hükümetle bir işimiz yok. Yapanlar utansın." ifadelerini kullandı.

Emniyet mensupları, daha sonra aileleri ile birlikte cezaevi önünden ayrıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Tahliye olan polis müdürüne cezaevi çıkışında doğum... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER