Süper Lig'de 22.Haftanın maçları


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 22. Haftası cumartesi günü yapılacak olan üç karşılaşma ile devam edecek.

Günün ilk maçında geçen hafta Fenerbahçe'ye farklı kaybeden Kasımpaşa kendi evinde geçen haftanın karlı ekiplerinden Eskişehirspor'u ağırlayacak.

İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmada Serkan Tokat düdük çalacak. İki takım arasında ligin beşinci haftasında oynanan karşılaşmadan Kasımpaşa 3-0 galip ayrılmıştı. İstanbul ekibi halen 31 puanla ligde yedinci sırada yer alırken Eskişehirspor 17 puanla ligin en alt sırasında yer alıyor.

Cumartesi gününün ikinci maçı saat 16.00'da Antalyaspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak.

Geçen haftayı yenilgi ile kapatan iki takımın mücadelesi Antalya Stadyumu'nda saat 16.00'da oynanacak ve mücadelede Volkan Bayarslan düdük çalacak.

İki takım arasında ligin ilk yarındaki mücadeleyi Çaykur Rizespor 5-1 önde kapatmıştı. Antalyaspor halen 24 puanla 14. Sırada yer alırken 11. Sıradaki Çaykur Rizespor'un 25 puanı bulunuyor.

Cumartesi gününün son maçında ise şampiyonluk hesapları yapan ve hafta içinde Lokomotif Moskova'yı yenerek moral bulan Fenerbahçe; Bursa deplasmanında Bursaspor ile mücadele edecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan mücadelede Mete Kalkavan düdük çalacak.

Ligde bir maçı eksik Beşiktaş'ın önünde bir puanla lider olan Fenerbahçe; haftaya oynayacağı Beşiktaş derbisi öncesi Bursa'da bir aksilik yaşamak istemiyor. 25 puanla ligde 13. olan Bursaspor'da evindeki maçta puan vermek istemiyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı sarı lacivertliler Luis Nani ve Robin van Persie'nin golleriyle 2-1 kazanmıştı. Yeşil beyazlıların tek golü Tomas Necid'den gelmişti.

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Abdoulaye Ba ile Lazar markoviç Bursa karşısında takımda yer alamazken Hasan Kaldırım da kart cezası sebebiyle takımdaki yerini alamayacak.

Bu arada geçen sezon Bursaspor'da oynayan Şener Özbayrak Volkan Şen, Ozan Tufan ve Jose Fernandao yarınki maçta forma bulursa eski takımlarına karşı ilk kez deplasmanda mücadele etmiş olacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Süper Lig'de 22.Haftanın maçları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER