Stanimir Stoilov: Doğru söylemek gerekirse hayal kırıklığına uğradım


Astana Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Galatasaray'la berabere kaldıkları maçın sonucunun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Grubunda Galatasaray'la 1 - 1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Kazakistan temsilcisi Astana'da teknik direktör Stanimir Stoilov, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının insan üstü bir çaba göstererek harika bir oyun sergilediklerini belirtti. Teknik Direktör Stoilov, "Bizim tüm yıl verdiğimiz emeklerimizin boşuna gitmediğini kanıtlamış olduk. Sadece bizim değil, tüm Kazakistan'ın sergilediğimiz performans ve oyunumuzdan dolayı mutlu olduğunu söyleyebilirim." diye konuştu.

Galatasaray'ı da tebrik eden Stoilov, maçın sonucunun kendisini hayal kırıklığına uğratıp uğratmadığı yönündeki bir soruya ise "Dürüstçe söylemek gerekirse maçın sonucu beni hayal kırıklığına uğrattı. Zaman zaman üstünlük kazandığımız görünse de ne yazık ki istediğimiz sonucu alamadık. Şunu da söylemek gerekiyor Galatasaray da çok iyi bir oyun sergilemedi bu akşam." cevabını verdi.

Fenerbahçe'yi takip edip etmediği yönünde de Stoilov, "Tabii ki daha önce Fenerbahçe'de oynamış bir oyuncu olarak takip etmeye çalışıyorum. Bu sene iyi bir performans sergileyecektir." karşılığını verdi.

Galatasaray'ın bu oyunuyla Avrupa Ligi'nde başarılı olup olamayacağı yönündeki başka bir soru üzerine Stoilov, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu soruya evet ya da hayır diye cevap veremem. Galatasaray gibi bir takım daha iyi bir oyun sergilemek zorundaydı. Çünkü ben Galatasaray'ı yakından takip eden bir kişi olarak Galatasaray'ın geçmişteki 11'lerinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim."
CİHAN
<< Önceki Haber Stanimir Stoilov: Doğru söylemek gerekirse hayal kırıklığına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER