Veysel Sarı Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan, Veysel Sarı'nın gideceği kulübü işaret etti

Veysel Sarı Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Es Es’in Başkanı “Ayrılmayı kafasına koymuş. Bir kulüple anlaşmış ki bizimle yollarını ayırma kararı almış” dedi. Ertuğrul Sağlam da Veysel’in gelip, kendilerine “Gitmek istiyorum” dediğini açıkladı.

Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Veysel Sarı’nın F.Bahçe’ye transfer olacağını ima ettiler. Ersun Yanal, eski öğrencisi Veysel Sarı’yı Gökhan’ın yedeği olarak sezon başında da transfer etmek istemiş ancak bu transfer o dönemde gerçekleşmemişti. Hoşcan, NTV Spor’a “Kendisi kulübümüzden ayrılmayı kafasına koymuş, hangi kulübe gideceğini bilmiyoruz ama bir kulüple anlaşmış ki bizimle yollarını ayırma kararı almış” dedi.

BIRAKIN İSTANBUL’A GİDELİM

Ertuğrul Sağlam da A Haber’e Tarık ve Veysel için “Kendileri bir tercih yaptı. Mukavelelerini uzatmadılar. Sezon sonunda bizimle olmayacakları için ara transferde bu çocukları değerlendirmek zorundayız. iki futbolcu kardeşimiz de Eskişehirspor’da önümüzdeki sezon oynamak istemediklerini dolayısıyla bu transferi düşünmemiz gerektiğini bize söylediler” diye konuştu. Veysel Sarı transferinde F.Bahçe adına iki ihtimal var:

SEZON SONU BEDAVA GELİR

1-Veysel’in Eskişehir ile sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor. Sarı-Lacivertli kulüp, şu ana kadar Veysel için Eskişehir yönetimiyle herhangi bir görüşme yapmadı. Bu nedenle Veysel’in sezon sonunda bonservis bedeli ödenmeden bedava transferi gündeme gelebilir.

2-F.Bahçe yönetimi 11 Ocak’ta transfer gündemiyle toplanacak. Toplantı sonunda Veysel’in ocak transfer döneminde küçük bir bonservis bedeli karşılığında alınması mümkün olur.
<< Önceki Haber Veysel Sarı Fenerbahçe'ye mi geliyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER