Ünal Aysal'ın Fenerbahçe için dediği mi olacak?

UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken akıllara, geçtiğimiz haftalarda Ünal Aysal'ın yaptığı açıklamayı getirdi.

Ünal Aysal'ın Fenerbahçe için dediği mi olacak?

Aysal 'Mahkemeler sonunda Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ceza alacak' demişti. Gözler şimdi UEFA'nın vereceği karara çevrildi.

Ünal Aysal Iğdır'da "Mahkemeler sonunda F.Bahçe de Aziz Yıldırım da ceza alacak" demişti.  
 
Bu sözleri Iğdır Belediye Başkanı ziyaretinde dost sohbetinde söyleyen Aysal, DHA muhabirinin kamerasının açık olduğunu farketmeden etmişti. Gündeme bomba gibi düşen bu sözler üzerine kafalar karışmış "Acaba Ünal Aysal'ın bir bildiği mi var" yorumu yapılmıştı.  
 
ÜNAL AYSAL UEFA'NIN KARARI İÇİN NE DEDİ? 
 
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmeleriyle ilgili, "Ben iki takımın da alnının akıyla buradan çıkacağına inanıyorum" dedi.. 

Aysal, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmeleriyle ilgili soru üzerine, "Biz Galatasaray ile meşgulüz. Diğer güzide büyük kulüplerimizle ilgili herhangi bir söz söylemem yakışık almaz. Zaten gelişmelerden pek de bir haberim yok. Ben iki takımın da alnının akıyla buradan çıkacağına inanıyorum. İnşallah da öyle olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
<< Önceki Haber Ünal Aysal'ın Fenerbahçe için dediği mi olacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER