Ultraslan'dan İçişleri Bakanlığı'na destek!

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın başkanı Giley: "Siyasetin yeri statlar değil, bunun için siyasi partiler var"

Ultraslan'dan İçişleri Bakanlığı'na destek!

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın  başkanı Veysel Giley, statlarda siyasetin yeri olmadığını belirterek, farklı  görüşlerden çok sayıda taraftarı bünyesinde barındıran bir grup olarak tek  amaçlarının sarı-kırmızılı kulübe hizmet etmek olduğunu söyledi. 
 
Giley, yaptığı açıklamada, yeni sezonda statlarda siyasi  içerikli davranışların yasaklanmasıyla ilgili tavırlarının belli olduğunu  anlatarak, "Siyasi içerikli sloganların statlarda olmaması gerekiyor. Biz, bir  taraftar grubuyuz. ultrAslan grubu adına konuşuyorum; bünyemizde her görüşten  insan var. Her görüşe saygılıyız, herkes birbirine karşı hoşgörülü. Statlar bir  siyasi arena değil. Siyasetin yeri statlar değil, bunun için siyasi partiler var"  diye konuştu. 
 
Amaçlarının Galatasaray'a hizmet etmek olduğunu vurgulayan Giley,  "Bütün görüşlerin olduğu milyonlarca insanı bünyesinde barındıran bir gurubuz.  Tabii ki sosyal olaylara karşı bir yaklaşımımız var ama bunlar siyasi değil.  Özellikle Doğu, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerimizde çeşitli  projelerimiz var, yaptırdığımız okullarımız var. Türkiye'de ilk kez ilik kan  bankasının kurulması için yarın dev bir kampanya başlatacağız. Bunlar tamamen  sosyal aktiviteler. Biz, siyaseti oldukça kendimizden uzak tutmaya çalışıyoruz"  şeklinde konuştu. 
 
<< Önceki Haber Ultraslan'dan İçişleri Bakanlığı'na destek! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER