Türk Futbolu için asıl tehlike bundan sonra

UEFA Federasyondan yaptırım isteyecek mi=

Türk Futbolu için asıl tehlike bundan sonra

UEFA, Mayıs ayı içerisinde yaptığı son kongresinde şike ile mücadele için zaman aşımını ortadan kaldırmış ve gerekli yaptırımları uygulamayan yerel federasyonlara ceza uygulanması yönünde karar almıştı. 
 
Son kongresinde şikede zaman aşımını kaldıran ve yerel federasyonlara ceza verme yetkisi alan UEFA, TFF'ye "Kararlarını gözden geçir" diyebilir. 

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın cezalarının onanması sonrası UEFA'nın ilk icra kurulu toplantısında TFF'yi uyarmak için karar alacağı ve TFF'ye "Kararlarını gözden geçir yoksa sonuçlarına katlanırsın" minvalinde bir mektup yollayacağı belirtiliyor. 

TFF'NİN KURULLARI SİLBAŞTAN 

Sabah'ın haberine göre; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, son mali genel kurulda "Fenerbahçe ve Beşiktaş, UEFA'ya giderek savunmalarını yapacaklar. Ceza alırlar ya da almazlar, bizi ilgilendirmez. Yeter ki Türk futboluna ceza gelmesin" açıklamasını yaparak Türk futbolunu bekleyen tehlikeye dikkat çekmişti... 
 
UEFA'nın ilk icra kurulu kararı sonrası TFF'ye kararlarını gözden geçirmesi telkininde bulunan bir mektup yollayacağı kulislerde konuşulurken, TFF yönetiminin gardını şimdiden almaya başladığı ve ilk olarak kurullarını değiştirmek için düğmeye basacağı gelen haberler arasında. 

<< Önceki Haber Türk Futbolu için asıl tehlike bundan sonra Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER