Trabzonspor'da Volkan'a af geliyor

Trabzonspor’da kulüp bulamayan Volkan Şen’in affedilerek yeniden kadroya alınabileceği belirtiliyor...

Trabzonspor'da Volkan'a af geliyor

Sırp forvet Filip Djordjevic’i kadrosuna katmak için görüşmeleri sürdüren bordo mavililerde, ligin 4'üncü haftasında kadro dışı bırakılan Volkan Şen’in affedilmesi gündeme geldi. Bu futbolcuya gelen tekliflerin oldukça düşük olduğunu gören bordo mavili yöneticiler, takım kamptan dönene kadar ciddi rakamlarda bir teklif gelmemesi durumunda teknik ekipten Volkan’ın affedilmesini isteyecek. Volkan’ın da yöneticilerle görüşerek çok pişman olduğunu söylediği ve takıma dönmek istediğini ilettiği öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın Volkan Şen’i affedip etmeyeceği ise belirsizliğini koruyor. Bu arada Volkan Şen için Trabzonspor’a Medical Park Antalyaspor, Eskişehirspor ve Bursaspor kulüplerinin çok düşük teklifler sunduğu açıklandı.

ALANZİNHO FESİH İÇİN GELİYOR

Trabzonspor yönetimi yarın Trabzon’a gelecek olan Alanzinho ile son kez masaya oturacak ve sözleşmesini feshedecek. Yönetim Alanzinho’dan alacaklarının tamamını bırakmasını, Brezilyalı oyuncunun ise yarısını alıp sözleşmesini feshetmek istiyor. Bordo mavili takımda kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz için ise kulübe her hangi bir resmi teklif gelmedi. Bu nedenle oyuncuyu Trabzon’a çağıran yetkililer, futbolcuya takımdan ayrı olarak çalışmalarına başlaması için program verecek.

MALOUDA, AKÇAY’DAN ÖZÜR DİLEDİ

Antalya kampına geç kaldığı için eleştirilen Florent Malouda, Akçay ile görüşerek özür diledi. En kısa sürede antrenman açığını kapatacağı yönünde söz veren Fransız futbolcunun, "Ben Trabzonspor’a futbol oynamaya geldim. Çok iyi çalışarak, açığımı kapatacağımın sözünü veriyorum. Sizden de kampa geç katıldığım için özür diliyorum. Ben size ihanet etmedim. Sadece ailemle biraz daha vakit geçirmek istedim" dediği öğrenildi.

<< Önceki Haber Trabzonspor'da Volkan'a af geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER