Trabzonspor'a Gekas çelmesi

Süper Lig 2014 - 2015 Sezonu 8. hafta karşılaşmasında Manisa 19 Mayıs Stadında Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşma karşılıklı atılan birer golle sona erdi.

Trabzonspor'a Gekas çelmesi

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 8. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor karşılaşması karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve hakem Süleyman Abay'ın düdük çaldığı maçta ev sahibi Akhisar Belediyespor, 23. dakikada Theofanis Gekas'ın golüyle öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamadı. Ev sahibi ekibin ikinci yarıda Bruno'nun vuruşunda bir şutu da direkten döndü. Konuk Trabzonspor'a bir puanı getiren golü ise 32. dakikada Mehmet Ekici kaydetti.
Bu sonuçla Trabzonspor, 8. hafta sonunda 6. beraberliğini alırken puanını da 9 yaptı. Akhisar Belediyespor ise beraberlik sonunda puanını 14'e yükseltti.
GEKAS'IN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ MEHMET EKİCİ'NİN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Maçtan Önemli Dakikalar

32 Dk. Mehmet Ekici ceza sahası dışından sol ayakla yaptığı sert ve etkili şutlağa müsabakaya eşitlik getirdi. 
23 Dk.  Akhisar Belediyespor, Bilal'in sağ taraftan yaptığı ortaya kafa vuruşu yapan Gekas ile 1-0 öne geçti.
6 Dk. Akhisar Belediyespor atağında Güray sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
5 Dk. Akhisar Belediyespor'da Bruno rakibi Bosingwa'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
4 Dk. Akhisar Belediyespor atağında Güray sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Gekas gelişine sert vurdu ama top kaleci Fatih'te kaldı.





<< Önceki Haber Trabzonspor'a Gekas çelmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER