Trabzonspor Fred'le anlaştı iddiası

Karadeniz ekibi, Chelsea patentli yıldızların ardından yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor Fred'le anlaştı iddiası

Trabzonspor'da transfer bombalarının ardı arkası kesilmiyor... Kadrosuna Malouda ve Bosingwa gibi iki Chelsea patentli dünya yıldızını katan bordo-mavililer, şimdi ise Brezilya Milli Takımı’nın yıldızı Fred’le anlaştı. 

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Kasımpaşalı Kalu Uche’yi de her konuda ikna eden Karadeniz Fırtınası, hem geçtiğimiz ay Konfederasyon Kupası’nda gösterdiği performansla herkesin beğenisini toplayan 30 yaşındaki Fred’le hem de kulübü Fluminense’yle anlaştı. 

Sambacı'nın Trabzon’a gelmesi durumunda Kasımpaşa’da aldığı yıllık 800 bin Euro’yu beğenmeyen ve maaşının 1.5 milyon Euro’ya yükseltilmesini istediği için İstanbul ekibinin 3-4 milyon Euro arası bir bonservis bedeli ile göndermek istediği ‘Süper Lig’in en golcü 2. oyuncusu’ndan vazgeçilecek. 

TÜRKİYE’Yİ ARAŞTIRIYOR!

Nijeryalı'nın yeni sezonda bordo-mavili formayı giymesi imzaya kalırken Fred’le ve kulübüyle para konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmadı. 

Tek problem ise Brezilya ile çıktığı 30 maçta 30 kez ağları sarsan santrforun Türkiye’yi tercih edip etmeyeceği konusunda yaşadığı tereddüt.

Bunun için Türkiye’de oynamış ve hala oynamakta olan Brezilyalı futbolcularla görüşmeye ve bilgi almaya çalıştığı da öğrenilen milli oyuncunun ‘Karadeniz’in Abisi’ne evet demesi durumunda resmi imzalar atılacak.

Brezilya’yla 16 gol attı

30 yaşındaki Fluminense kaptanı, çıkışını 2004-05 sezonunda Cruzeiro’da 43 maçta 41 gol atarak yaptı. Ülkesinden ayrılarak Fransa’nın O.Lyon takımına transfer olan Sambacı, 87 karşılaşmada 34 kez ağları sarstı. 2009’da ise tekrar Brezilya’nın yolunu tutan Fred, Fluminense’de 170 karşılaşmada 112 kez fileleri havalandırdı. Yıldız oyuncu ayrıca 30 kez giydiği Brezilya formasıyla 16 kez gol sevinci yaşadı.
<< Önceki Haber Trabzonspor Fred'le anlaştı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER