Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan miting cevabı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Milli İradeye Saygı” mitingine katılması yönünde kendisine yapılan eleştirilere açıklama getirdi.

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan miting cevabı

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenlediği “Milli İradeye Saygı” mitingine katılması yönünde kendisine yapılan eleştirilere ilişkin, "Trabzonspor'un başkanı olmam, 'Trabzonspor'un adına gitti' diye algılanabilir ama biz bu konunun mağduruyuz, tarafıyız. Burada oynanan kirli bir oyun var. Bunlar, ülkenin kendi ayakları üzerinde durmasından endişe eden, dünyayı sömüren insanların Türkiye'deki uzantılarıyla beraber yaptığıdır." açıklamasını yaptı.

Hacıosmanoğlu, yaptığı açıklamada, kendisine mitinge katıldığı için yapılan eleştirileri yanıtlayarak, "Bizi  o manada eleştirilenler şunu görecekler. Trabzonspor'un haklarının savunma konusunda kimseyi tanımayacağımızı beyan ediyoruz.  Bizim oraya gidişimiz milli dava." diye konuştu.

Milli bir davanın tarafı oldukları için mitinge gittiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Trabzonspor'un başkanı olmam, Trabzonspor'un adına gitti diye algılanabilir ama biz bu konunun mağduruyuz, tarafıyız. Burada oynanan kirli bir oyun var. Bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durmasından endişe eden, dünyayı sömüren insanların Türkiye'deki uzantılarıyla beraber yaptığıdır. Yoksa bizim Gezi Parkı'ndaki eylem yapan insanlara karşı herhangi bir tavrımız yok. Onlar eylemlerini yapabilir. Ama onların arkasındaki bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durmasını istemeyen iç ve dış mihraklara karşı bu milletin bekası için herkesin tarafını belli etmesi lazım. Biz de onun için oradayız. Ülkemiz ile ilgili olan bir konu. 10 yıldır spor camiası içindeyiz, nasılsa Trabzonspor'un haklarını savunma noktasında da bu tür eleştirilerin olduğu yerde daha da kamçılanır, Trabzonspor'un haklarını herkese, her yere karşı savunuruz biz. Onda bir sıkıntı olmaz. Bunu zaman içerisinde insanlar yanlış algılamalara sebebiyet veriyor ama bizim o konuda duruşumuz dün neyse bugün de o, yarın da aynı olacaktır."

AA

<< Önceki Haber Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan miting cevabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER