Trabzonspor - Sivasspor maçına dair her şey

Trabzonspor, Sivasspor'u 6-0 yendi ve Türkiye Kupası'nda finale çıktı. Maçın özeti, analizi ve fotoğrafları burada!

Trabzonspor - Sivasspor maçına dair her şey

Trabzonspor, Kupa Tarihinde 14.Kez Finale Kaldı. 
Trabzonspor, Türkiye Kupası tarihinde 14.kez finale kaldı. Trabzonspor daha önce kaldığı 13 finalde 8 kez kupayı kazanan taraf oldu. Trabzonspor kupa tarihinde en son Fenerbahçe ile finalde karşılaşmıştı. 2009-10 sezonu finalinde Trabzonspor rakibini 3-1 yenip kupayı kazanmıştı. 

Trabzonspor Bu Sezon Sahasında Oynadığı Tüm Z.Türkiye Kupası Maçlarını Kazandı. 
Trabzonspor bu sezon Ziraat Türkiye kupasında 10 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı. Trabzonspor sahasında oynadığı 5 maçı ise galip bitirdi. Trabzonspor 4.tur maçında Şanlıurfaspor’u 4-0, grup maçlarında Eskişehirspor’u 2-0, Mersin İdman Yurdu’nu 3-0, M.P.Antalyaspor’u 1-0 ve Sivasspor’u 6-0 mağlup etti.  Sivasspor ise Ziraat Türkiye kupasında bu sezon yaptığı 12 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alırken sadece deplasmanda Fenerbahçe’ye ve Trabzonspor’a yenildi.

Trabzonspor Bu Sezon En Farklı Galibiyetini, Sivasspor En Farklı Mağlubiyetini Aldı.
Trabzonspor sahasında oynadığı Sivasspor maçını 6-0 kazandı ve bu sezon en farklı galibiyetini aldı. Sivasspor ise bu sezon en farklı yenilgisini aldı. Trabzonspor 2010-11 sezonunda da sahasında Sivasspor’u lig maçında 6-1 yenmişti. Bu akşam alınan sonuç iki takım arasındaki en farklı galibiyet oldu. 


Sivasspor Z.Türkiye Kupasında 2.Kez Yarı Finalde Elendi. 
Sivasspor Z.Türkiye kupası tarihinde 2.kez yarı finalde elendi. Sivasspor 2008-2009 sezonunda yarı finalde  Fenerbahçe karşısında deplasmanda 3-1 kaybetmiş sahasında ise 0-0 berabere kalıp elenmişti. Sivasspor bu sezonda yarı finalde Trabzonspor’a karşı ilk maçı sahasında 2-1 galip bitirdi ancak rövanş maçını 6-0 kaybetti ve elenen taraf oldu. 

Trabzonspor’un Bu Sezon Ziraat Türkiye Kupasında En Golcü Oyuncusu Adrian Oldu.
Trabzonspor bu sezon Ziraat Türkiye kupasında 10 maça çıkarken en golcü oyuncusu ise 8 golle Adrian oldu. Adrian yarı finalde 3 gol, grup maçlarında 4 gol ve 4.tur maçında 1 gol attı. Adrian aynı zamanda bordo-mavili forma altında ilk kez hat-trick yaptı. 

Tolunay Kafkas, 2007-08 Sezonunda Z.Türkiye Kupasını Kazanmıştı.
Trabzonspor’un teknik direktörü Tolunay Kafkas, 2007-08 sezonunda Kayserispor ile Ziraat Türkiye kupasını kazanmıştı.  Tolunay Kafkas 2010-11 sezonunda da Gaziantepspor’un başında kupada yarı finale kadar yükselmiş Beşiktaş’a elenmişti. Tolunay Kafkas Trabzonspor’un başında bu sezonda finale yükselmeyi başardı.

<< Önceki Haber Trabzonspor - Sivasspor maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER