Trabzonspor - Fenerbahçe maçının dışarıdaki yankıları

Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı dış basında da geniş yankı buldu.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının dışarıdaki yankıları

Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı dış basında da geniş yankı buldu. İşte o haberler:

AFP: TFF pazartesi günü Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçı erteledi. Federasyon nihai kararını daha sonra açıklayacağını belirtti. 24 bin taraftarın önünde oynanan müsabaka iki kez durdu. 

Goal.com: İstanbul ekibi Emanuel Emenike'nin golüyle 1-0 önde giderken ev sahibi taraftarlar lig liderinin oyuncularına çeşitli maddeler attı. Hakem iki kere duran oyunu tatil etmek zorunda kaldı. Şiddetin asıl hedefinde Fener futbolcuları ve teknik ekibi vardı. 

NBC: Türkiye'de güzel bir gece yaşanmadı. Trabzonspor'un şiddet yanlısı taraftarları ezeli rakip Fenerbahçe ile oynanan maçın ertelenmesini sağladı. İlk yarı taraftarların müdahalesiyle 55 dakika oynandı. 

FourFourTwo: Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ertelendi. Taraftarlar sahaya çeşitli maddeler atarak hakemi buna zorladı. 

Le Monde: Türkiye liginin 24. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe müsabakası taraftar olayları sebebiyle yarıda kaldı. Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e kapı kolu bile attı. 

Tuttosport: Fenerbahçe ve Trabzonspor'un mücadelesinde her şey yaşandı. Hakem Yıldırım sahaya yağan maddeler sebebiyle maçı tatil etti. Misafir takım Emenike'nin golüyle maçı 1-0 önde götürüyordu... 

Le'quipe: Pazartesi gecesi oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı yarıda kaldı. Futbol sahası savaş alanına döndü. Emenike'nin golünden sonra daha da yükselen tansiyon maçın sona ermesini sağladı.
<< Önceki Haber Trabzonspor - Fenerbahçe maçının dışarıdaki yankıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER