Tolga Zengin resmen bir Kartal!

Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği kaleci Tolga Zengin, İstanbul'a resmen 'Kartal'laştı!

Tolga Zengin resmen bir Kartal!

Siyah - beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Tolga'nın, Akaretler'deki kulüp binasında Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve genel sekreter Metin Albayrak ile bir araya gelerek, resmi sözleşmeye imza attığı duyuruldu.

Tolga Zengin, imza töreninden önce havalimanında kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Öncelikle hem Trabzonspor’a hem Beşiktaş’a hem de benim için hayırlı olsun. Biraz zor bir ayrılık oldu ama neticesinde insan hayatında böyle şeyler yaşıyor. Mutluyum; inşallah yarın takım ile birlikte kampta olacağım." dedi.

İstendiği bir yere geldiğini de belirten Tolga, "Hem beni benimseyen hem de benim benimsediğim bir camiaya geldim. İki taraf için de hayırlı olur inşallah..." diyerek şöyle devam etti:

"Transfer sürecimde yanlış bilgilerden dolayı biraz sıkıntı oldu. Ben bu sürece hiç müdahil olmadım zaten... Hem Trabzonspor kaptanlığı yapmış hem de Beşiktaş’a transfer olan bir oyuncuya yakışmazdı.
Ayrılışım her iki kulübe de yakışır şekilde olmalıydı, öncelikle bana yakışmalıydı. Kulüplerin kendi aralarında olan konulardı onlar, kendi aralarında konuşup anlaştılar. Sıkıntılı olmadı aslında, ama bazı sebeplerden dolayı transfer süreci biraz uzadı. Önemli olan sonunun güzel ve hayırlı olması."

"Önümüzdeki sezonda her şeyden önce yeni bir hoca var, yeni bir mantalite var..." diyen Tolga Zengin, "Oyuncular zaten hocayı benimsemiş durumda. Kaleciler açısından baktığım zaman gerçekten de çok iyi bir kaleci hocası var. Söylediğim gibi güzel günler göreceğiz. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Bu hedefin de ne olduğu bellidir, onun aşağısı da başarı değildir. Arkadaşlarımla beraber bu hedefleri gerçekleştirmeye çalışacağız." dedi.

CİHAN

<< Önceki Haber Tolga Zengin resmen bir Kartal! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER