Takım arkadaşından Sosa’ya övgüler

Oğuzhan Özyakup, takıma yeni katılan Jose Sosa hakkında konuştu...

Takım arkadaşından Sosa’ya övgüler

Beşiktaş’ın ofansif orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, yeni transfer Jose Sosa’ya övgüler yağdırdı. Arjantinli futbolcunun takımın gücünü artıracağını belirten yetenekli isim, “Kendisiyle tatlı bir rekabet içine gireceğiz.” dedi. Milli futbolcu, hocası Slaven Bilic’in de formayı adaletli şekilde dağıttığını kaydetti.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup, Siyah-Beyazlı takıma yeni transfer edilen mevkidaşı Jose Sosa için övgü dolu sözler sarf etti. Yetenekli isim, Arjantinli takım arkadaşıyla ilgili, “Sosa çok iyi bir futbolcu. Takımımıza inşallah çok katkı yapar. İnşallah bizim için yararlı olur. Kendisiyle tatlı bir rekabet içine gireceğiz. Hepimizin amacı Siyah-Beyazlı renklere hizmet etmek.” ifadelerini kullandı.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in adaletli bir hoca olduğuna vurgu yapan Özyakup, “Daha iyi olanın sahada görev yapacağından hiç kuşkum yok. Zaten birçok kulvarda mücadele edeceğiz. Kadroda herkese görev düşecek. Ligde, kupada ve Avrupa arenasında bütün futbolcular Beşiktaş’ın başarısı için ter dökecek. Takımdaki her bir futbolcu birbirinden kaliteli. İnşallah her alanda şampiyonluğu elde edeceğiz.” dedi. 

 “SAKATLIĞIMDA ŞU AN ÖNEMLİ BİR DURUM YOK"

      A Milli Takım kampından, belindeki eski sakatlığının yeniden nüksetmesi sebebiyle kadrodan çıkarılan ve İstanbul’a dönen başarılı oyuncu, “Sakatlığımda şu an önemli bir durum yok. Kulüp doktorumuzla durumu değerlendireceğiz. Hemen tedaviye başlayacağız. Formamdan çok uzak kalacağımı düşünmüyorum.” diye konuştu,

      Bu arada Fenerbahçe’ye Avrupa kupalarında en başarılı sezonlarından birini yaşatan Arthur Zico’nun şu an çalıştırdığı Hindistan’ın Goa takımına Uğur Boral’ı alacağı iddialarına oyuncudan cevap geldi. Söz konusu transferle ilgili kendisinin bilgisi bulunmadığını aktaran deneyimli isim, “Benim haberim bile yok, çok şaşırdım. Benim Hindistan’da ne işim var? Ben Beşiktaş’ta mutluyum.” ifadelerini kullandı. Uğur, Fener’de Zico ile çalışmış, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde elde edilen başarıda kilit rol oynamıştı.

     Öte yandan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü. A Milli Takım’ın salı günü oynayacağı İzlanda maçı sebebiyle Süper Lig’e verilen arayı iyi değerlendiren Siyah-Beyazlılar, altyapı futbolcularıyla yaptığı müsabakalarla formunu korumaya çalışıyor.

ZAMAN
<< Önceki Haber Takım arkadaşından Sosa’ya övgüler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER