Süper Lig'de şok ayrılık

Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı.

Süper Lig'de şok ayrılık

Süper Lig'in 16. haftasında sahasında oynadığı maçta Gaziantepspor'a 3-1 kaybettikleri maçın ardından istifa kararı alan Ertuğrul Sağlam, kırmızı siyahlı yönetime konuyu iletti.

Mesut Hoşçan başkanlığındaki Eskişehirspor Yönetim Kurulu, gerçekleştirdiği toplantıda Ertuğrul Sağlam'ın kararını değerlendirdi. Yönetim Kurulu, aldığı kararla Ertuğrul Sağlam'ın sözleşmesini karşılıklı olarak sonlandırmayı karara bağladı.

RESMİ SİTEDEN VEDA AÇIKLAMASI

Ayrılık kararının ardından Eskişehirspor Kulübü, Ertuğrul Sağlam'a "Bir buçuk yıldır takımımızın teknik direktörlük görevini sürdüren Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetmiş bulunuyoruz. Bu süre boyunca tüm samimiyeti, çalışma azmi ve camiamızı sahiplenişi ile kulübümüze yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki iş ve aile hayatında sağlık, başarı ve esenlikler dileriz." sözleriyle veda etti. 

16 PUAN TOPLADI, 4 BÜYÜKLERE GEÇİT VERMEDİ

Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Eskişehirspor, 2014-2015 sezonun 16 haftalık ilk yarı diliminde bu sezon 16 puan toplayabildi. Ancak kırmızı siyahlılar, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile berabere kalırken Trabzonspor'u mağlup ederek (4-1) büyük takımlar karşısındaki futboluyla çok konuşulmuştu.

Öte yandan Eskişehirspor, Türkiye Kupası G Grubu'nda 9 puanlı Galatasaray'ın ardından 6 puanla ikinci sırada yer alıyordu.

Cihan
<< Önceki Haber Süper Lig'de şok ayrılık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER