Spor dünyasını şoke eden sakatlık!

Kariyeri boyunca karşı karşıya geldiği en ciddi sakatlık olduğunu söyledi...

Spor dünyasını şoke eden sakatlık!


Kobe Bryant, Warriors maçında ciddi şekilde sakatlanarak oyunu terketti. NBA'de Batı konferansında Playoff´lara kalmak için mücadele eden Lakers´da, Golden State Warriors maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kobe Bryant´ın şoku yaşanıyor.

NBA´de Batı konferansında Playoff´lara kalmak icin mücadele eden Lakers´da, Golden State Warriors maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kobe Bryant´ın şoku yaşanıyor. Mac sonrasında yapılan kontroller sonucunda aşil tendonunda yırtık tespit edilen Kobe Bryant´ın cumartesi günü çekilecek MR´ından sonra kesin sakatlık tehşisine karar verilecek. Maç sonrasında soyunma odasında basına verdiği demeçte Kobe Bryant sakatlık durumunun çok ciddi olduğunu kariyeri boyunca karşı karşıya geldiği en ciddi sakatlık olduğunu, bundan sonraki sürecte iyileşip en kısa zamanda salonlara geri dönmek istediğini ve takımı saha kenarından Playoff´lara giden yolda destekleyeceğini söyledi.

Kobe Bryant , sakatlığın meydana geliş anını ise ´Daha önce milyon kere yaptığım hareketi tekrar yapmak için denedim ve bu sefer kaslar buna izin vermedi ,tendonun koptuğunu o an hissettim´diye belirtti . Uzun bir tedavi sürecinin kendisini beklediğini söyleyen Kobe Bryant , bundan sonra takım arkadaşlarım benim bırakdığım yerden yolumuza devam edecekler ve onlara bu yolda güvenim sonsuz" dedi.
<< Önceki Haber Spor dünyasını şoke eden sakatlık! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER