Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta?

Süper Lig'de zirvede yer alan Fenerbahçe, eski oyuncusu Roberto Carlos'un çalıştırdığı Sivasspor deplasmanında kritik bir maça çıkıyor. Mücadele 4 Eylül Stadı'nda Saat 16.00'da başlayacak.

Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta?

Lider Fenerbahçe, sezonun zorlu deplasmanlarından birine çıkıyor. Geçen hafta Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olan Sarı-Lacivertliler, kazanarak şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu göstermek istiyor.
 
Kanarya'da sakatlıkları devam eden Emmanuel Emenike ile Pierre Webo kadroda yer almıyor. 
 
4 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 4 oyuncu sivas karşısında sarı kart tedirginliği yaşanacak. Mehmet Topal, Egemen, Caner ve Emre, Sivas maçında sarı kart görürlerse gelecek hafta Kasımpaşa maçında oynayamacak. Sakatlığından dolayı kadro dışı olan Emenike de ceza sınırında bulunuyor.  
 
FENERBAHÇE ÜSTÜN

Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 17 maçtan 11'ini Fenerbahçe, 3'ünü Sivasspor kazandı, 3 maç da berabere sonuçlandı.
 
Fenerbahçe'nin toplam 42 golüne, Sivasspor 22 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 5-2 kazandı.
 
SİVAS'TAKİ MAÇLAR

İki takım arasında Sivas'ta yapılan 8 lig maçında deplasman takımı Fenerbahçe 4, evsahibi Sivasspor 2 kez galip gelirken, 2 maç da berabere bitti.
 
Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki maçlarda Fenerbahçe 18, Sivasspor ise 12 gol attı. Geçen sezon Sivas'taki karşılaşma golsüz sona erdi.
 
4 Eylül Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak ve Yunus Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.
 
İki takımın muhtemel 11'leri şöyle
 
SİVASSPOR: Korcan, Ziya, Cicinho, Da Costa, Ümit, Kadir, Adem, Aydın, Burhan, Hakan, Aatif
 
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Kadlec, Meireles, Emre, Kuyt, Cristian, Caner, Sow
 
<< Önceki Haber Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER