Sabri'nin Bernabeu'daki planı

Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Sabri Sarıoğlu, Bernabeu'da alınacak bir galibiyet sonrası taraftara üçlü çektirebileceğini söyledi.

Sabri'nin Bernabeu'daki planı

Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Sabri Sarıoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le oynanacak çeyrek final maçları öncesi Akşam Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Öncelikle önemli olanın Galatasaray'ın ne yapacağı olduğunu belirten Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılı takımın kazanması durumunda Bernabeu'da taraftara üçlü çektirebileceğini söyledi.

Real Madrid eşleşmesinde şansınızı değerlendirir misin?
- Yani Real Madrid sonuçta dünyanın en iyi kulüplerinden bir tanesi. Hem kulüp olarak hem futbolcu kalitesi olarak çok önemli oyunculara, isimlere sahipler. Sonuçta zor bir takımla oynayacağız. Ama G.Saray için hiçbir zaman zor yoktur. Sahaya çıkıp en iyisini vermek zorundayız. Biz de her maçımızda, her yarıştığımız branşta şampiyonluğu hedefleyen takımız.
- Ben G.Saray'da bunu öğrendim. G.Saray hangi branşta yarışırsa o branşta şampiyonluktur hedef. Başka bir amaç kesinlikle düşünülemez. Zor olacak ama imkansız da değil. Sonuçta biz G.Sarayız. Avrupa'da söz sahibi olmuş ekibiz.

BAŞARININ SIRRI AİLE OLABİLMEKTİR

- Çoğu kesime göre Real Madrid favori gözükse de ben takımıma, arkadaşlarıma inanıyorum. Çünkü çok kaliteli bir takımız. Çok iyi oyunculara sahibiz. Çok iyi bir hocamız var. Özellikle çok iyi bir aileyiz. Bu bütünlük bizi bu başarılara getirdi. Ben inanıyorum ki, hocamızın verdiği görevler doğrultusunda hepimiz hareket edersek eleyeceğimizi düşünüyorum.
<< Önceki Haber Sabri'nin Bernabeu'daki planı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER