Rıdvan Dilmen'den ilginç penaltı açıklaması

Rıdvan Dilmen'den Eskişehirspor - Beşiktaş maçında Veli ve penaltı pozisyonu için ilginç açıklama!

Rıdvan Dilmen'den ilginç penaltı açıklaması


Beşiktaş'ın Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen çarpıcı tespitlerde bulundu.

Dilmen, Beşiktaş'ın 1-0'lık galibiyetiyle sona eren maçla ilgili siyah beyazlı takımın özgüveninin eksilmesine rağmen kazanmasını bildiğini söyledi.

İşte Dilmen'in maç sonu açıklamaları:


DİLMEN'DEN ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARINA...

"Golden sonra Beşiktaş takımının skoru korumasının sebebi son 2 maçını kaybetmesidir. Eskişehir zor deplasman ve eli ayağı düzgün iyi bir takım. Taraftarın maça bu kadar az rağbet etmesi de sıkıcı bir durum."

"BEŞİKTAŞ'IN BİRAZ ÖZGÜVENİ EKSİLMİŞ"

"Teknik direktörü kutlamak lazım. Kadroda olmayan oyuncuları A2 takımında oynatıyorlar maç temposunu bulsunlar diye ve Ömer oyuna girdikten sonra oyun onun üstüne kuruldu. Bildiğin tek kale maç oldu. Son 15 dakika hariç Tolga'ya top gelmedi. Beşiktaş'ın ilk 4 haftaya benzer bir tablosu vardı ama tek eksiği o günlerden biraz öz güveni eksilmiş. Beşiktaş'ın sezon içinde dalgalanma yaşamaması için bu maçı alması gerekirdi. Bazı maçlar vardır. Sadece 3 puan önemlidir. Bu öyle bir maç değildi. Beşiktaş iyi oynadı bugün. Beşiktaş bugün hem hücum yapıp hem de pozisyon vermedi."

"KİTAPTA ÇEKMENİN YAVAŞI YAZIYOR MU?"

"Beşiktaş bugün 1 puanla yetinebilirdi. Son dakikada 2 net pozisyon verdi. Hakem bir kaç pozisyon dışında fena maç yönetmedi. Erman'ın Necip'e olan faulünde hakem Erman'ın onu bilerek yapmadığını düşünerek kart vermemiştir. Başka bir oyuncu olsa görebilirdi kartı. Olcay'ın penaltı pozisyonu dışında bence büyük bir hata yapmadı. Çekmenin yumuşağı serti olmaz. Çekme çekmedir. Kitapta çekmenin yavaşı yada serti yazıyor mu? Çekmeyeceksin. "O çekmeyle oyuncu düşer mi?" diyorlar. O zaman çekmedeki düşüncesi ne çeken oyuncunun. Son dakikada olan pozisyonu tam göremedim eğer top Veli'nin eline çarptıysa kırmızı kart penaltı tabiki."

"BEŞİKTAŞ ESKİŞEHİR'İ SAVUNMAYA ZORLADI"

"İkinci yarıda Eskişehirspor'un savunma merkezindeki iki oyuncu ve önlerindeki Erman, sarı kartlıydı. Beşiktaş biraz daha zorlasaydı, rakibi 10 kişi bırakırdı. Beşiktaş bugün Eskişehirspor'u savunma yapmaya zorladı. Bunları ilk 4 maçta çok çabuk yapıyorlardı ama son 2 maçta alınan sonuçlardan dolayı bugün kademe kademe yaptılar."

"FUTBOLCULARI SANATÇI KABUL EDERSEK..."

"Futbolcuları da sanatçı olarak kabul edersek, mesela ressam grip olsa da sanatına devam edebilir. Yorulduğunda biraz ara verir, daha sonra yeniden başlayabilir. Ama futbolcular için zordur çünkü kendinizi bitik hissedersiniz ve sahada o kadar mücadeleye hazır olamayabilirsiniz. Almeida da sanırım dün çok kötü olmuş bu yüzden bugün forma giymedi."

<< Önceki Haber Rıdvan Dilmen'den ilginç penaltı açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER