Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Drogba yorumu

Rıdvan Dilmen, "Terim'in yerinde olsam ben de aynısını yapardım" dedi.

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Drogba yorumu

Süper Lig'in 2. haftasında Bursaspor ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya iki takımın oynadı futboldan daha ziyade 66. dakikada yaşanan bir olay damga vurdu. Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile devam eden maçın 66. dakikasında sarı-kırmızılı takımın teknik heyeti Didier Drogba'yı saha kenarına alarak Emre Çolak'ı oyuna soktu.

Tabelada ismini görmesinin ardından direkt saha kenarına gelen ve yedek kulübesine gitmeden soyunma odasının yolunu tutan Didier Drogba jest ve mimikleriyle değişiklik kararına tepki gösterdi. Didier Drogba'nın direkt soyunma odasının yolunu tutması, maçın ardından Türk spor kamuoyunun gündemine otururken; birbirinden ilginç yorumlar da gelmeye başladı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray yardımcı antrenörü Taffarel, Drogba'nın oyunun heyecanıyla böyle bir hareket yapmasının normal olduğunu ifade ederken; NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen ise, "Drogba, artık sadece savunmada yardımcı olmaya ve sallanmaya başladı. Burak'la devam etmesi doğruydu. Geniş alanda oynayacaktı çünkü. Galatasaray, çok top kaybetmeye başlayınca Fatih Terim, orta sahayı 5'liyor ve Drogba oyundan çıkıyor. Drogba, surat asıyor. Asmayacaksın. Ben de olsam Fatih Hoca'yla aynı hareketi yapardım. Fatih Hoca, Drogba'yu çıkararak 1-0'ı koruyayım ve atarsam 2'yi atarım dedi" şeklinde konuştu.

<< Önceki Haber Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Drogba yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER