Real Madrid'in en büyük korkusu Drogba

Fildişili golcü Drogba bugüne dek İspanyol takımlarına karşı oynadığı maçlarda tam 12 kez fileleri havalandırdı.

Real Madrid'in en büyük korkusu Drogba

Parçalı Fil'in kurbanları

Geçen sezon Galatasaray'ın 3-2 kazandığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid ağlarını güzel bir gol ile sarsan Drogba'nın bu golü Real'e attığı ilk gol değildi. Daha önce Marsilya forması terletirken de Real'i boş geçmeyen süper yıldız, Avrupa kariyerinde Real Betis'e bir, Atletico Madrid'e iki, Barcelona'ya üç ve Valencia'ya dört gol atmayı başardı.

Bir gol daha atarsa...

Bu maç Didier Drogba için farklı bir anlam daha ifade ediyor. Eğer golcü oyuncu bu gece Real Madrid ağlarını bir kez daha havalandırabilirse, Avrupa'nın en golcü oyuncuları listesinde bir Real Madrid efsanesi olan 49 gollü Alfredo Di Stefano'yu da yakalayacak. Drogba'nın Avrupa arenasında 48 golü bulunuyor.

Ve bir rekor daha

Real Madrid maçında forma giymesi halinde Avrupa kupalarında 94. maçına çıkacak olan Drogba, bu alanda da Malili Seydou Keita'yı geride bırakarak Avrupa kupalarında en çok forma giyen ikinci Afrikalı oyuncu olma ünvanını kazanacak. Listenin bir numarasında ise 105 maça çıkan Chelsea'nin Kamerunlu forveti Samuel Eto'o bulunuyor. Fanatik

<< Önceki Haber Real Madrid'in en büyük korkusu Drogba Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER