Orduspor - Fenerbahçe maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Orduspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasının kritik maçında karşılaştı. Maçın skoru: Orduspor 0-2 Fenerbahçe

Orduspor - Fenerbahçe maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Fenerbahçe ve Orduspor, Süper Lig 2012-2013 sezonu 28. hafta maçında, Ordu 19 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe rakibi karşısında 3 puanı 2 golle kazandı ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi. Orduspor ise bu mağlubiyetle ateş hattından kurtulamadı.
Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Hasan Ali orta sahada; Salih Uçan, Meireles, Mehmet Topal forvette ise Caner, Webo, Kuyt 11'i ile sahaya çıktı.

Orduspor karşılaşmaya kalede Fevzi, defansta; Ferhat Öztorun, Yussuf, Iniguez Garcia, orta sahada; Ali Çamdalı, Nizamettin, Umbides, forvette ise Hasan Kabze, Stancu, ve Barral 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Fenerbahçe 37. dakikada Salih Uçan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Caner sağ kanattan çalımlarla ilerledi, ceza sahası içine arapasını verdi, Salih iki kişi arasında topla buluştu plase vuruşunu yaptı ve topu köşeden ağlarla buluşturdu.

- Fenerbahçe 56. dakikada, genç yıldızı Salih Uçan ile 2. golü buldu. Kuyt sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine pasını verdi, Salih topla buluştu ve çok şık bir vuruşla topu kaleci Fevzi'nin bakışları arasında ağlarla buluşturdu.

Maçın skoru: Orduspor 0-2 Fenerbahçe...

<< Önceki Haber Orduspor - Fenerbahçe maçında iki gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER