Mustafa Akçay Trabzonspor'dan istifa mı etti?

Akçay’ın Lazio maçı öncesi Halilhodziç’e teklif yapıldığını öğrenince istifasını yazdığı ancak Başkan Hacıosmanoğlu devreye girince dilekçesini yırtıp, attığı ortaya çıktı.

Mustafa Akçay Trabzonspor'dan istifa mı etti?

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ın Roma’da istifa ettiği ortaya çıktı. Trabzon Ajans’ın iddiasına göre olay şöyle gelişti: Mustafa Akçay İtalya’ya giderken Yönetim Kurulu’nun teknik direktör arayışı içerisinde olduğunu ve Vahid Halilhodziç’e teklif yapıldığını öğrendi. Mustafa Akçay bu bilgiyi güvendiği kaynaklarca teyit etti ve doğruluğundan iyice emin oldu. İtalya’ya gidişte de yazılı olarak istifasını hazırlayarak yönetime sundu.

''YA O YA BEN”

Daha sonra konu İbrahim Hacıosmanoğlu’na intikal edince Başkan, Akçay’la bir görüşme yaptı. Hacıosmanoğlu bu bilgilerin yanlış olduğunu, herhangi bir teknik direktör arayışının bulunmadığını ve yola kesinlikle kendisiyle devam edeceklerini ısrarla vurguladı. Akçay önce ikna olmasa da daha sonra kararından vazgeçti ve istifa dilekçesi de yırtılarak imha edildi. Ayrıca Akçay’ın Alper Boğuşlu konusunda da Ya o ya ben” aşamasına geldiği, devre arasına kadar Boğuşlu’nun göreve devam etmesi halinde kendisinin görevi bırakmayı planladığı da belirlendi. Akçay’ın İtalya’da düzenlediği basın toplantısındaki durgunluğunun ve söylemekten kaçındığı sırrının ne olduğu da böylelikle netlik kazanmış oldu.” Amk
<< Önceki Haber Mustafa Akçay Trabzonspor'dan istifa mı etti? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER