Milli Takım için skandal iddia!

2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde iki kritik sınava çıkacak olan A Milli Takım, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, gündeme damgasını vuran iddialar ortaya atıldı.

Milli Takım için skandal iddia!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden dün 6 oyuncunun sakatlıkları gerekçesiyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Ancak bu isimlerden Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak için durumun farklı olduğu ileri sürülüyor. Geçtiğimiz yıl millilerin İstanbul’daki kampında Hakan ve Ömer’in kaldığı odaya giren Gökhan Töre’nin bu futbolculara silah çektiği yazılmıştı. Birçok gazetede çıkan bu haber federasyon yetkilileri tarafından yalanlanmazken, Gökhan da daha sonra Ay-Yıldızlı ekibe davet edilmemişti.

KAMPA KATILMADILAR

Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçları öncesi Gökhan’ın tekrar milli takıma çağrılması; Hakan ve Ömer’in tepkisini çektiği ifade edildi. Gurbetçi yıldızların, “O varsa biz yokuz” dediği ve kampa katılmayacaklarını net bir şekilde söyledikleri ileri sürüldü. Bu olayların gündeme gelmesinden çekinen federasyonun da, bu oyuncuların sakatlıkları gerekçe göstererek, böyle bir karar alındığını kamuoyuna duyurdu.

'KORKUNÇ İDDİA' YALANLANMAMIŞTI

Gökhan Töre’nin menaceri Ahmet Bulut, futbolcusunun Hakan ve Ömer’in odasına silahla girdiği haberlerini yalanlarken ne diğer oyuncular ne de federasyon bir açıklama yaptı.

FANATİK
<< Önceki Haber Milli Takım için skandal iddia! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER