Maradona hayatının itirafını yaptı

Uyuşturucu konusunda hayatının itirafını yapan Maradona'dan gençlere hayati tavsiye...

Maradona hayatının itirafını yaptı

Arjantinli efsane futbolcusu Diego Armando Maradona, hayatını anlattığı DVD’nin tanıtımı için geldiği İtalya’nın Milano kentinde, Uyuşturucu bağımlılığından Pele’ye kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı Pele’yle arasındaki çatışmayı bir kez daha perçinleyen Maradona, 2000 yılında internetteki seçimde oyların yüzde 53’ünü almasına rağmen, FIFA’nın Pele’ye giden ‘Yüzyılın Oyuncusu Ödülü’yle dalga geçti: “Ben kazandım ama Pele’nin arkadaşları kendini ona bir ödül vermek zorunda hissetti. Bu, bir halt ifade etmiyordu.” diye konuştu. 

Maradona’nın Messi-Ronaldo kıyaslaması ise şöyle oldu: “Portekizli ‘Ronaldo’, bir Arjantinlinin yapamayacağı gibi topa vuruyor; ama Messi, Ronaldo’nun başaramadığını, 5 kişinin arasından sıyrılmayı biliyor.

Bir dönem uyuşturucu kullanan Maradona, bunun kariyerini olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Şu an hayatta olmayan annesini, eşini ve kızlarını çok ağlattığını itiraf eden Arjantinli efsane, “Ben sadece kendime kötülük ettim. Gençlere uyuşturucudan uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Kızım Dalma bir gün bana ‘Baba sakın ölme, kız kardeşimin sana ihtiyacı var’ dedi. O zaman uyuşturucuyu bıraktım.” ifadesini kullandı.

<< Önceki Haber Maradona hayatının itirafını yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER