Mancinili Galatasaray Akhisar'da sahnede

Galatasaray Yeni Teknik Direktörü Roberto Mancini ile ilk lig maçına bugün Manisa'da çıkacak.

Mancinili Galatasaray Akhisar'da sahnede

Sarı-kırmızılılar saat 16:30'da başlayacak mücadelede Akhisar Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 16:30'da başlayacak mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek.

Mancini yönetiminde ilk sınavını hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a karşı veren ve zorlu deplasmandan 1 puan koparan sarı-kırmızılılar, bu moralle çıkacağı maçtan galibiyetle ayrılarak milli maç arasına nefes alarak girmeyi planlıyor. Ancak Galatasaray'ı zorlu deplasmanda zorlayacak diğer unsur ise eksikler... Selçuk ve Melo'nun cezaları nedeniyle forma giyemeyecek olmasının yanı sıra, Semih ve son antrenmanda sakatlanan Engin Baytar da kafileye dahil edilmedi.

Maç için konaklayacağı İzmir'e özel uçakla giden sarı-kırmızılıları, Adnan Menderes Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı.

Taraftarların eski teknik direktör Fatih Terim lehine de tezahüratlarda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Roberto Mancini'nin ilk lig maçında sahaya; Muslera, Eboue, Gökhan Zan, Chedjou, Hakan Balta, Sabri, Ceyhun, Yekta, Sneijder, Bruma ve Drogba'dan oluşan 11'i sahaya sürmesi bekleniyor.

İlk 6 haftada 10 puan toplayan ev sahibi Akhisar Belediyespor'da ise Emin Aladağ ve Mustafa Aşan dışında eksik bulunmuyor.
<< Önceki Haber Mancinili Galatasaray Akhisar'da sahnede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER