Lazio maçı öncesi Fenerbahçe'de kritik saatler

Avrupa Ligi'nde yarı final kapısını aralayan Fenerbahçe, Lazio maçı hazırlıklarına başladı. Aykut Kocaman'ın rotasyona gitmesi bekleniyor.

Lazio maçı öncesi Fenerbahçe'de kritik saatler

Orduspor maçında Hasan Ali Kaldırım, Bekir ve Salih'e forma şansı veren Teknik Direktör Aykut Kocaman, Lazio karşısında rotasyona gidecek. İtalya'da oynanacak rövanş maçında savunmanın ortasında Egemen-Yobo ikilisinin görev yapması beklenirken, Aykut Kocaman'ın  sol bekte Reto Ziegler'e şans tanıması muhtemel gözüküyor.
 
Kocaman'ın orta alan için düşündüğü isimler ise Mehmet Topal, Meireles ve Cristian. Deneyimli teknik adam, Orduspor maçının yıldızı Salih Uçan'a da maçın gidişatına göre şans verecek.İstanbul'daki ilk maçın etkili ismi Caner Erkin de 11'de olacak.
 
Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile statü gereği kadroya giremeyen ve de sakatlığı bulunan kaptan Emre Belözoğlu da takıma destek olmak amacıyla Roma'ya gidecek.

MAÇIN AZİZ YILDIRIM İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR

Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında İtalya'nın Lazio takımını Şükrü Saracoğlu'nda 2-0 mağlup ederek, büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe, yarın akşam oynayacağı rövanş için bugün Roma'ya uçacak.
Tarihinde ilk kez Avrupa'da yarı finalist olmayı hedefleyen Fenerbahçe, bu tarihi yolculuğa Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, bazı Divan ve kongre üyeleriyle birlikte çıkacak. Başkan Aziz Yıldırım için Lazio karşılaşmasının bambaşka bir anlamı da var.

Yıldırım, yarın akşamki mücadeleyle birlikte Fenerbahçe Başkanı olarak Avrupa'daki 100. maçını çıkacak. Yani Sarı-Lacivertli oyuncular, Lazio karşısında 2-0'lık avantajlarını koruyup, tur atladıkları takdirde Başkan Aziz Yıldırım'a, 'dalya' dediği karşılaşmada çok büyük bir hediye verecek. Yıldırım döneminde 99 Avrupa maçında 38 galibiyet elde eden Fenerbahçe, 24 beraberlik, 37 yenilgi yaşadı, 140 gol atıp, 133 gol yedi. Yani Yıldırım'ın Fenerbahçesi, Avrupa kulvarında her bakımdan artıdaydı.
<< Önceki Haber Lazio maçı öncesi Fenerbahçe'de kritik saatler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER