Kayserispor - Galatasaray maçına dair her şey

Kayserispor - Galatasaray maçının özeti, istatistikleri, analizi ve görüntüleri ve her şey burada...

Kayserispor - Galatasaray maçına dair her şey

Galatasaray, Lig Tarihi Boyunca Kayserispor'a Sadece 1 Kez Yenildi. 
Galatasaray lig tarihi boyunca Kayserispor’a sadece 1 kez kaybetti. 1973-74 sezonunda Kayserispor'un sahasında 2-0 kazandığı maç (21.04.1974 tarihide)  lig tarihi boyunca Galatasaray önünde aldığı tek galibiyet olurken diğer 36 maçta 24 kez Galatasaray kazandı, 12 maç ise berabere bitti. Oynanan 37 maçta Galatasaray 79 gol, Kayserispor 26 gol kaydetti. İki takım arasında Süper Lig’de oynanan son 5 maçı Galatasaray kazandı. 

Galatasaray ile Kayserispor Arasında Oynanan Son 22 Resmi Maçta Galatasaray Kaybetmedi. 
Galatasaray ile Kayserispor arasında 2004 yılından beri oynanan son 22 resmi maçta Galatasaray rakibine yenilmedi. Oynanan son 22 maçın 19 tanesi Süper Lig, 2 tanesi Ziraat Türkiye Kupası ve 1 tanesi TFF Süper Kupa karşılaşması olurken bu maçlarda 14 kez Galatasaray kazandı, 8 maç berabere bitti. 


Galatasaray Bu Sezon İstanbul Dışında İlk Galibiyetini Aldı. 
Galatasaray deplasmanda oynadığı Kayserispor maçını 4-2 kazandı. Galatasaray böylece bu sezon İstanbul dışında ilk kez galip geldi. Bu sezon deplasmanda sadece Beşiktaş maçını (hükmen) kazanan Galatasaray sahasında ise 2 galibiyet alabildi. Galatasaray bu sezon ilk kez bir maçta 4 gol attı ve ilk kez üst üste 2 maçı galip bitirdi. 

Kayserispor Son 8 Haftada Galibiyet Alamadı. 
Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Sivasspor’u 1-0 yenen Kayserispor bu maçın ardından galibiyet alamadı. Son 8 haftada 2 beraberlik 6 yenilgi alan Kayserispor 5 puanla son sırada yer alıyor.

Burak Yılmaz 63 Gün Sonra Süper Lig’de Gol Attı. 
Burak Yılmaz deplasmanda oynanan Kayserispor maçında takımının 3.golünü attı. Burak Yılmaz böylece 63 gün sonra Süper Lig’de gol attı. Burak Yılmaz en son 25.08.2013 tarihinde Bursaspor deplasmanında gol atmıştı. 

Burak Yılmaz’ın Süper Lig Kariyerinde En Fazla Gol Attığı Takım Kayserispor. (10 Gol) 
Burak Yılmaz Süper Lig kariyeri boyunca en fazla golü Kayserispor karşısında attı. Süper Lig’de formasını giydiği takımlarla Kayserispor filelerini 10 kez havalandıran Burak Yılmaz lig kariyeri boyunca toplamda 98 gol atmayı başardı. Burak Yılmaz Kayserispor’a karşı Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta 9 gol attı. Bu sezon 4-2 kazanılan maçta 1 gol, Geçen sezon Galatasaray forması altında İstanbul’da 3-0 kazanılan maçta 1 gol, deplasmanda 3-1 kazanılan maçta 2 gol atan Burak Yılmaz 2011-12 sezonunda Trabzonspor forması altında Kayseri’de 3-3 berabere biten maçta 2 gol, Trabzon’da takımının 2-1 kazandığı maçta 2 gol kaydetmişti.  Burak Yılmaz 2010-11 sezonunda Trabzonspor ile Kayserispor arasında 3-3 biten maçta da 1 gol atmıştı. 

Galatasaray, Wesley Sneijder’in Gol Attığı Maçları Kazandı.
Galatasaray’a geçen sezon devre arasında gelen Wesley Sneijder geride kalan dönemde resmi maçlarda 9 gol kaydetti. Sneijder Galatasaray forması altında Süper Lig’de 7 gol, Şampiyonlar Ligi’nde 2 gol atarken gol kaydettiği 8 maçı da Galatasaray kazandı. Wesley Sneijder ayrıca son 4 resmi maçında 5 gol attı. A Milli takımımıza karşı Hollanda forması altında 1 gol atan Sneijder, lig maçında Karabükspor’a karşı 2 gol, Şampiyonlar Ligi maçında FC Copenhagen karşısında 1 gol, Süper Lig’de Kayserispor karşısında 1 gol kaydetti. 

Selçuk İnan Bu Sezon İlk Asistini Yaptı. 
Son 2 sezonda Galatasaray’ın en çok gol pası veren oyuncularından Selçuk İnan bu sezon ise ilk asistini Kayseirspor karşısında yaptı. Aurelien Chedjou’nun golünde pası veren Selçuk İnan bu sezon gol atamadı. 

Aurelien Chedjou Galatasaray Forması Altında İlk Golünü Attı. 
Galatasaray’ın sezon başında transfer ettiği Aurelien Chedjou sarı-kırmızılı takımda ilk golünü attı. Galatasaray forması altında 9 resmi maça çıkan Chedjou geçen sezonda Lille forması altında 3 gol atmıştı. 

Galatasaray Bu Sezon Serbest Vuruştan İlk Golünü Attı. 
Galatasaray deplasmanda Kayserispor’u 4-2 yenerken son golü Drogba serbest vuruştan kaydetti. Galatasaray böylece bu sezon ilk kez serbest vuruş golü atarken en son Selçuk İnan geçen sezon 32.haftada serbest vuruştan gol atmıştı. 
<< Önceki Haber Kayserispor - Galatasaray maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER