Kasımpaşa'da Şota'ya tam destek

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz, gündemlerinde teknik direktör değişikliği olmadığını açıkladı.

Kasımpaşa'da Şota'ya tam destek

Başkan vekili Öksüz, yaptığı açıklamada, teknik  direktörleri Şota Arveladze'den memnun olduklarını belirterek, Ertuğrul Sağlam'ın  gündemlerinde olmadığını bildirdi.
         
Medyada yer alan "Ertuğrul Sağlam Kasımpaşa'da" haberlerine tepki  gösteren Öksüz, "Daha önce kulüp olarak açıklama yaptık. Ne hikmetse medyada  Ertuğrul Sağlam haberleri çıkıyor. Hangi kaynağa dayanıyorlar, kimden bilgi  alıyorlar ben bunu anlamıyorum. Kulüp olarak hiç böyle bir düşünce içinde  olmadık. Böyle bir şey söz konusu değil. Ertuğrul Sağlam'ı takımın başına  getirmek gibi bir düşüncemiz yok. Biz hocamızdan gayet memnunuz ve yola beraber  devam ediyoruz" diye konuştu.
         
"Başarılı bir sezon geçirdik"
         
Sezon başındaki hedeflerinden (ligi ilk 10 sırada bitirme) daha başarılı  bir sonuca ulaştıklarını vurgulayan Öksüz, gelecek sene daha başarılı  olacaklarını iddia etti.
         
Öksüz, Avrupa kupalarına katılamadıkları için üzüntülü olduklarını  belirterek şunları kaydetti:

"Bir ara Avrupa kupalarına gitme şansını yakalamıştık ama kısmet olmadı.  Baktığınız zaman genel olarak başarılıyız. Ligi 6. sırada bitirmek başarılı bir  sezon geçirdiğimizi gösteriyor. Zorlu bir lig oldu. Takımlar arasında puan  farklarına baktığınız zaman akıl almaz şekilde yakın olduklarını görüyorsunuz.  Kasımpaşa 92 yıldır Türk futbolunda var ve bu sene en büyük başarısını yakaladı.  Bu başarıyı getiren tabii ki Turgay Ciner'dir. Kendisine ve Ciner Grubu'na camia  olarak teşekkür ediyoruz. İnşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz."
         
"Beklentiler arttı"
         
Lige yeni yükselmiş bir ekip olarak önemli bir başarı elde ettiklerinin  altını çizen Öksüz, doğal olarak gelecek sezonlar için de beklentilerin arttığını  ifade etti.
         
Bu sezon ligde şampiyonluk yaşayan 5 takımı da yendiklerini hatırlatan  Öksüz, "Baktığınız zaman ligde başından sonuna kadar hep ilk 10 içinde kaldık. Bu  da demek ki güçlü bir takımız. Beklentiler doğal olarak artıyor. Hedefte kalmak  çok zordur. Biz bu zoru başaracağız. O bakımdan beklentilere cevap vermek adına  yönetimimiz transfer çalışmalarını yapıyor" diye konuştu.
         
"Şiddetin sorumlusu kulüp başkanları"

Türk futbolunda bu sezon şiddet olaylarıyla sıkça karşılaşıldığını da  anlatan Öksüz, sözlerini şöyle tamamladı:
"Ben Türk futbolunun içinde uzun yıllardır varım. Eğer kulüpleri yöneten  başkanlar ve yöneticiler söylemlerine dikkat ederlerse ve tribünleri harekete  geçirmezlerse şiddet olayları azalır. Özellikle büyük kulüplerin başkanları her  söylemlerini dikkatli yapmak zorundular. Yaptıkları her ifade tribünleri  hareketlendirip tahrik edebilir. Bunların önüne geçilirse şiddet olayları azalıp  Türk futbolunu seyir zevki artacaktır."
         
<< Önceki Haber Kasımpaşa'da Şota'ya tam destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER