Karabükspor ile Kayseri Erciyesspor yenişemedi

Süper Lig'in 5. haftasında Karabükspor, Kayseri Erciyesspor ile golsüz berabere kalarak puanı 8'e yükseltti.

Karabükspor ile Kayseri Erciyesspor yenişemedi

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, saha zemininin kötü olması oynanan futbolu olumsuz etkilediğini söyledi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maçta oyuna hakim olan taraf kendilerinin olduğunu savunarak, "Karşılaşmanın ikinci yarısında çok gol pozisyonu ürettik. Geldiğimiz 5 haftalık sürede Karabükspor 1.5 puan ortalamada hedeflediğimiz noktada iyi gidiyoruz. Bugün tek eksiğimiz goldü. 5 gol atıp ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz. İyi takım savunması yapan takımız. Ön tarafımız oldukça hareketliydik ve alan oluşturdular. Orta saha oyuncuları bu alanları iyi kullandı. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

Futbolcu Hakan Özmert ise oyuna iyi başlamadıklarını ifade ederek, "İlk yarı çok iyi oymadık. Maç ortadaydı. İkinci ayrı 25-30 dakika çok iyi oynadık. Kendi sahamızda ne olursa olsun kaybetmemiz lazımdı. 10 kişi kalınca skoru korumak için geri çekildi. İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu. 

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Karabükspor maçının zor olduğunu belirterek, "Sezona iyi başlayan bir Karabükspor var. Orta saha ve forvete takviyeler yapan bir ekiptir. Bugün karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ediyorduk ve bekliyorduk. Zeminde iki takım için bu kadar olumsuz olacağını beklemiyorduk. Bu sahadan Tolunay hocanın tatmin olmadığını sanıyorum. Göze hoş gelen bir futbol olmadı iki taraf adına. Bizim adımızı buradan bir puan almak güzel. Biraz futbol oynamaya hakemler izin verse iyi olacak. Her 30 saniyede bir düdük çalıyor bazen de biraz avantaja bırakın iyi şeyler olsun" ifadelerini kullandı.

Futbolcu Ekrem Ekşioğlu ise buldukları pozisyonları değerlendiremediklerinden yakındı.

(CİHAN)
(SPOR DK - Date : 21.09.13 Time 00:22)

<< Önceki Haber Karabükspor ile Kayseri Erciyesspor yenişemedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER