İtalyan tuzağına Fatih Terim engeli

İtalyan devi Milan'ın Robinho ve Boateng'le yolları ayırmayı başarırsa Hollandalı yıldız için Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtildi. Ancak Fatih Terim'in Sneijder'i bırakmaya niyeti yok...

İtalyan tuzağına Fatih Terim engeli

Kadrosundaki yıldızları geçtiğimiz sezon satarak yeniden yapılanmaya giden Milan, yeni sezon öncesi iddialı transferler yapmak istiyor. Takımda mutsuz olan Robinho ve Kevin Prince Boateng’le yolları ayırmaya hazırlanan İtalyan devinin orta saha için en büyük hayali Wesley Sneijder! İtalyan basını, Galliani’nin, bu iki oyuncudan elde edilecek gelirle Hollandalı süperstarı kadrosuna katmak istediğini belirtti. 

Milan, Kaka’dan sonra dolduramadığı oyuncu kurucu pozisyonunu, Sneijder’le takviye etmek için kesenin ağzını açmaya hazır. Ancak özellikle kamptaki performansı ve istekli görüntüsünden sonra, Fatih Terim’in öğrencisini bırakmaya hiç niyeti yok. Daha önce Chelsea’ye oyuncunun satılık olmadığını ileten Galatasaray, Milan’a da aynı mesajı gönderecek: Wesley Sneijder’i kesinlikle satmayacağız! Hollandalı futbolcu da her fırsatta Sarı-Kırmızılı takımda çok mutlu olduğunu ve ayrılmayı aklından bile geçirmediğini söylüyor.

Paris keyfi

Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau, evliliklerinin 3. yıl dönümünü Fransa’nın başkenti Paris’te kutladı. Fatih Terim’in oyuncularına verdiği iki günlük izinde Paris’te güzel bir kaçamak yapan Sneijder çifti, burada çektiği fotoğrafları sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Hollandalı oyuncu kısa tatilinden dün döndü. (Fanatik)

<< Önceki Haber İtalyan tuzağına Fatih Terim engeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER