İşte Sneijder'in Galatasaray'daki ilk arkadaşları

Hollandalı yıldız ilk antrenmanında dostluk kurmayı başardı.

İşte Sneijder'in Galatasaray'daki ilk arkadaşları

Bir rüya gerçek oldu... Pazartesi günü İstanbul’a ayak basan, salı günü resmi sözleşmeyi imzalayan Wesley Sneijder, dün de Galatasaray’la ilk idmanına çıktı, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne ilk terini döktü. Transfer sürecinde yönetimle teknik heyetin arasının açılmasına, hatta neredeyse köprülerin atılmasına kadar büyük sıkıntılara yol açan Hollandalı yıldızın gelişi, tüm dertleri bitirmiş görünüyor. Zira dünkü idmanda Fatih Terim’in yüzünde güller açıyordu. Yeni prensini bir an olsun yalnız bırakmayan tecrübeli hoca, Sneijder’e ondan beklentilerini, sistem gereksinimlerini, gelecek planlarını tek tek anlatmaya başladı. 28 yaşındaki futbolcunun da, Terim’in yakın ilgisinden gayet memnun olduğu görüldü.

Wesley Sneijder’in ilk idmanda özellikle Felipe Melo ve Albert Riera ile yakınlık kurduğu gözlendi. Düz koşu sırasında bu iki isimle birlikte hareket eden ve diyalog kuran Hollandalı futbolcuya, diğer takım arkadaşları da yakın ilgi gösterdi. Şimdi merak edilen konu ise Fatih Terim’in pazar günkü Beşiktaş derbisinde Sneijder’i oynatıp oynatmayacağı. Yıldız futbolcunun maç kondisyonu olmasa bile en azından kulübeye dahil edilmesi bekleniyor.

Hedef derbiye yetişebilmek

Sneijder, idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Düz koşuda da, 5’e 2 top kapma çalışmasında da, dar alandaki çift kale maçta da, Sneijder’in oldukça disiplinli hareket ettiği gözlendi. Hollandalı yıldızın amacı, pazar günkü Beşiktaş derbisine yetişebilmek.




<< Önceki Haber İşte Sneijder'in Galatasaray'daki ilk arkadaşları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER