İnter'den Caner harekatı

İtalyan kulübü yıldızların arasına Caner Erkin'i de kattı.

İnter'den Caner harekatı

Gelecek sezon için kadrosunda büyük bir revizyona gitmesi beklenen Inter'de, kulübün sahibi Erick Thohir'in birçok yıldız ismi transfer etmek için harekete geçeceği belirtildi.

İtalyan basınında yer alan haberde, Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olmalarını, "Allah'a şükür Avrupa'dayız" sözleriyle ifade eden Endonezyalı iş adamının yeni projeler üzerinde çalışmaya başlayacağı kaydedildi.   

Transfer piyasasında oldukça aktif olması beklenen Inter'in öncelikli hedeflerinin Chelsea'nın İspanyol golcüsü Fernando Torres ve Tottenham'da aradığını bulamayan Erik Lamela olduğu vurgulandı.

Eski yıldızları Paul Ince'in oğlu Tom Ince'i de kadrosuna katmak isteyen Milano ekibinin, Crystal Palace'a bonservis bedeli ödemeyeceği ve transferin gerçekleşmesi halinde, genç oyuncunun muhtemelen kiralık gönderileceği kaydedildi.

Inter Teknik Direktörü Walter Mazzarri'nin ise, Fenerbahçe'deki sözleşmesi sezon sonunda erecek olan ve henüz sarı lacivertli yönetimle masaya oturmayan Caner Erkin ile ilgili tüm dökümanları analiz ettiği ifade edildi. 
(Ajansspor)
<< Önceki Haber İnter'den Caner harekatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER