Gökhan Töre İstanbul'a geldi!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Gökhan Töre bugün İstanbul'a geldi.

Gökhan Töre İstanbul'a geldi!

Öğle saatlerinde Almanya'dan Atatürk Havalimanı'na gelen Gökhan'ın Antalya'ya geçip tatil yapacağı öğrenildi. Milli futbolcunun bu süre içinde Siyah Beyazlı kulübün yetkilileri ile de görüşeceği bildirildi.

Beşiktaş yönetimi ilk aşamada Gökhan'ı 1 yılllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etmek istiyor. Rus ekibi ile yapılacak temaslarda anlaşmaya varılırsa genç oyuncunun bonservisini alma opsiyonu da Siyah Beyazlılarda olacak.

Gökhan Töre İstanbul'a gelişinde kameralara açıklamalarda bulanarak, "Devam eden bir sözleşmem var. Türkiye'de oynamak isterim" dedi.

"Beşiktaş ile görüştün mü, gelmek ister misin" sorusuna ise Töre; "Neden olmasın" diye cevap verdi.
1 hafta Türkiye'de tatil için bulunacağını belirten milli oyuncu görüşmelere açık olduğunu da belirtti.
Geçen sezon sezon başında Hamburg'dan Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olan 21 yaşındaki futbolcu, Rus ekibi ile 2016 yılına kadar mukavele imzaladı.

Almanya doğumlu Türk futbolcu geçen sezon Rubin Kazan forması ile 7 karşılaşmaya çıktı. Orta sahanın sağ ve sol kanatlarında görev yapabilen Gökhan, A Milli takımın geçen sezon sonunda yaptığı hazırlık kampı kadrosunda da yer almıştı.
<< Önceki Haber Gökhan Töre İstanbul'a geldi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER