Gezi, Galatasaray taraftarını ikiye böldü

Gezi Parkı'ndaki olaylara UltrAslan'ın sessiz kalması Galatasaray taraftarını ikiye böldü.

Gezi, Galatasaray taraftarını ikiye böldü

Taksim'deki Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar Galatasaray taraftarını ikiye böldü. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin taraftar gruplarının Gezi'deki eyleme destek vermesine rağmen UltrAslan'ın bu konuda sessiz kalması dikkatlerden kaçmamıştı.

Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan'dan konu hakkında dün yapılan açıklamada, Gezi Parkı'ndaki eylemlerin artık sadece doğa adına yapılmadığı ve olayın siyasi bir boyut kazandığı vurgulandı ve "ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumu olarak Gezi Parkına destek verirken kimseden icazet almadığımız gibi bugün orada olmamak içinde kimseden telkin almadık, almayız! Herkesin siyasî düşünce ve görüşüne saygı duymakla beraber, ultrAslan olarak hiçbir siyasî görüşle ilgili bir duruş sergilemediğimiz gibi hiçbir siyasi hareketle bir bağlantımız, bir yakınlığımız olmamıştır ve hiçbir zaman da olmayacaktır." denildi.

UltrAslan'ın Gezi Eylemi'nde tarafsız kalması sarı kırmızılı taraftarlar arasında bölünmeye neden oldu ve "Tek Yumruk" adı verilen ve Gezi Parkı'ndaki eyleme destek veren Galatasaray taraftar grubu ön plana çıktı.

Sosyal medyada UltrAslan'a tepkiler yağarken, Tek Yumruk ise övgü dolu yorumlar almaya başladı ve birçok UltrAslan üyesi artık yeni oluşumda yer alacaklarını belirttiler. Şimdi merak edilen konu ise bu bölünmenin sarı kırmızılı tribünlere nasıl yansıyacağı.

<< Önceki Haber Gezi, Galatasaray taraftarını ikiye böldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER