Gençlerbirliği Beşiktaş'a şans tanımayacak

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa: "Beşincilik şansımız devam ediyor"

Gençlerbirliği Beşiktaş'a şans tanımayacak

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa,  Süper Lig'de oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin "Sezonu kapatmadık.  Beşincilik şansımız devam ediyor" dedi.
         
Fuat Çapa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnönü Stadı'nda yenilenmeden  önceki son karşılaşmada siyah-beyazlı camianın duygulanacağını, kendilerinin de  bu atmosferi avantaja çevirmek için çalışacağını söyledi.
         
İstanbul'da elde edecekleri galibiyetin kendilerine çok şey  kazandıracağını ifade eden Çapa, sezonu 5. tamamlama umutlarının henüz  bitmediğine dikkati çekti.
         
Rakiplerin birbirleriyle oynamasının kendileri için avantaj  yaratabileceğini belirten Çapa, "Böyle bir durumdan faydalanabilmemiz için  mutlaka 3 puan almalıyız. Sezonu kapatmadık ve Beşiktaş karşısında alacağımız  galibiyet bize çok şey kazandıracak" diye konuştu.
         
İnönü Stadı'nda duygusal bir ortam oluşacağını kaydeden Çapa, "Stat  tadilata girecek. Son karşılaşma olduğundan rakibimiz ekstra motive olacaktır  ancak aynı neden benim oyuncularımı da motive edecek" diyerek sözlerini  tamamladı.
         
Gençlerbirliği teknik direktörü olarak İstanbul'da son maçına çıkacağını  ve Ankara'da Bursaspor karşılamasının ardından kırmızı-siyahlı taraftarlara veda  edeceğini dile getiren Çapa, başkentte güzel günlerinin geçtiğini ve büyük  deneyim kazandığını belirterek, sözlerini tamamladı.
<< Önceki Haber Gençlerbirliği Beşiktaş'a şans tanımayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER