Gençlerbirliği - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Galatasaray bugün Gençlerbirliği deplasmanında puan arayacak. Gençlerbirliği - Galatasaray maçı saat 15.30'da başlayacak

Gençlerbirliği - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u yenerek 2.tura çıkan Galatasaray lige döndü. Sarı-kırmızılı ekip gündüz maçında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında bugün yapacağı Gençlerbirliği maçını kazanarak, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının açılmasını engellemek istiyor. Gençlerbirliği ile Galatasaray arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 15.30'da başlayacak ve mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Haftaya lider Fenerbahçe'nin 9 puan gerisinde, 26 puanla 4. sırada giren "Cim Bom", sarı-lacivertlilerin kendi evinde oynadığı Akhisar Belediyespor maçını kazanmasıyla bir maç eksiğiyle 12 puan geri düştü. Hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına kalmanın verdiği moralle Ankara'ya giden sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin de kazandığı haftayı, kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor.
Sarı-kırmizılılarda sakatlığı süren Hamit Altıntop bu maçta forma giyemeyecek. Teknik direktor Roberto Mancini, Dany, Amrabat, Engin Baytar ve Aykut ErÇetin'i Ankara'ya götürmedi.

Elazığspor ve Juventus maçlarında 3-5-2 ile sahaya çıkan İtalyan teknik adamın aynı sistemle devam etmesi bekleniyor. İki karşılaşmada alınan galibiyetlerin Mancini'nin bu taktik anlayışında ısrarcı olmasına neden oldu. Yabancı kuralından dolayı kadroda bazı değişikliklere gidecek olan tecrübeli çalıştırıcı, Eboue'nin yerine Sabri'yi bu bölgede denedi. Mancini son kararını maç günü verecek.

Sarı-kırmızılı ekibi Ankara'da coşkuyla karşılayan Galatasaray taraftarı da Ankara'ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. İstanbul'dan 30 otobüsle Ankara'ya gelip takımı desteklemesi beklenen taraftarların Juventus galibiyeti sonrası takıma büyük destek vereceği öğrenildi.

GENÇLER'DE TEK HEDEF 3 PUAN

Ankara'da soğuk havaya rağmen karşılaşmaya ilginin büyük olduğu ve biletlerin tükendiği belirtildi.Ligde puana ihtiyacı olan Gençlerbirliği'nde ise tek hedef galibiyet. Başkent ekibinde Sedat, Serkan ve Deniz sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecekler. Uğur ile Doğa'nın da cezaları bulunuyor.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER 

G.SARAY: Muslera, Chedjou, Semih, Gökhan, Sabri, Melo, Selçuk, Sneijder, Riera, Burak ve Drogba
GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan, Ahmet, Kulusic, Tosic, Özgür, Gosso, Jimmy Durmaz, Petrovic, Stancu ve Zec
<< Önceki Haber Gençlerbirliği - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER