Galatasaray'ın yeni transferi Burdisso İstanbul'da

Galatasaray'ın defans hattını güçlendirme kapsamında kadrosuna katmak istediği Burdisso, İstanbul'a geldi.

Galatasaray'ın yeni transferi Burdisso İstanbul'da

Galatasaray'da transfer çalışmaları kapsamında anlaşmaya vardığı  Arjantinli savunma oyuncusu Guillermo Burdisso, İstanbul'a geldi.

Arjantin'den Madrid aktarmalı olarak Atatürk Havalimanı'na gelen Boca Juniors'lu futbolcu, buradan ise kalacağı otele hareket etti.

Sarı-kırmızılı ekibin stoper arayışlarında son tercihi olan Burdisso'nun, bugün sağlık kontrolünden geçirilmesi planlanıyor.



GUILLERMO BURDISSO KİMDİR?

Arjantin'in Rosario Central alt yapısından yetişen Burdisso, 2010 yılında Serie A ekiplerden Roma’ya kiralandı. İtalya liginde 2, Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 kez forma giydi. Burdisso, bir sezonluk İtalya macerasının ardından Arjantin'e geri döndü ve Arsenal Sarandi'de oynamaya başladı.

2012 yılında Arsenal Sarandi formasıyla şampiyonluk yaşayan Guillermo Burdisso, gösterdiği başarılı performansla Boca Juniors'a transfer oldu. Boca ile geçen sezon 32 karşılaşmaya çıkan 26 yaşındaki stoper, bu sezon da  7 karşılaşmada forma giydi.

1.89 boyundaki Burdisso, güçlü fiziği ve mücadeleci yapısıyla dikkat çekiyor. Arjantinli futbolcu savunmanın göbeğinde ve sağ bekte oynayabiliyor.

Guillermo Burdisso, 2010’da Arjantin’in Kosta Rika’yı 3-2 yendiği hazırlık maçında ilk kez milli oldu.


AA






<< Önceki Haber Galatasaray'ın yeni transferi Burdisso İstanbul'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER