Galatasaray'ın tek isteği kupa

Galatasaray'da gözler Eskişehirspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline çevrildi.

Galatasaray'ın tek isteği kupa

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'la oynayacağı final maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin sakat futbolculardan gelecek haberi beklediği öğrenildi. 

Bir süredir Katar'da tedavisine devam edilen Drogba'nın kendisini iyi hissetiği ve final maçında oynamak için teknik direktör Mancini'den istekte bulunduğu belirtildi. 

Fildişili yıldızın sakatlığının tekrar etme riskine rağmen Galatasaray'ın oynayacağı kupa finalinde forma giymek ve kupa için mücadele etmek istediği ifade edildi. Mancini'nin Drogba ile ilgili kararını maç günü vermesi bekleniyor.

Drogba gibi sakatlığı geçmeyen ve iğne tedavisi gören Muslera için de yoğun tedavi programı uygulanıyor. Dizindeki sakatlık için yurt dışından iğne getirtilen Uruguaylı file bekçisine maç saatine kadar tedavi uygulanacak.

Mancini, Eskişehirspor ile oynanacak final kadrosunu sakat oyuncuların durumuna göre belirleyecek.

Muslera'nın yetişememesi durumunda Elazığspor maçında sonradan oyuna giren ve Gençlerbirliği karşılaşmasında da kaleyi koruyan Ufuk Ceylan forma giyecek. 

Mancini'yi hücum hattında da zorlu bir tercih bekliyor. Drogba'nın yetişmesi halinde Fildişi Sahilli yıldız, Burak'la birlikte gol silahı olacak. Ancak Drogba finale yetişmezse Gençlerbirliği maçında galibiyet golünü atan Umut Bulut'ın kupa finalinde yer alabileceği öğrenildi. 

Savunmanın göbeğini Semih Kaya ve Chedjou ikilisine emanet etmesi beklenen Mancini'nin Gençlerbirliği maçında oyuna sonradan giren ve takıma kattığı dinamizmle galibiyetin gelmesini sağlayan Sabri'yi de kupa finalinde ilk 11'de sahaya süreceği gelen haberler arasında.

Kupaya Galatasaray yönetimi de büyük önem veriyor. Ünal Aysal ve kurmayları final maçında Konya'ya tam kadro gidecek. Lig TV
<< Önceki Haber Galatasaray'ın tek isteği kupa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER