Galatasaray'ın sol bekine yeni isim aranıyor

Galatasaray'da İspanyol futbolcu Albert Riera'ya Villarreal'den teklif gelmesi, sol bek transferini yeniden gündeme getirdi.

Galatasaray'ın sol bekine yeni isim aranıyor

TFF'nin yabancı futbolcu sınırı konusunda aldığı 6+0+4 kararından sonra rafa kalkan sol bek transferi yeniden gündemde. Aslan'a bu imkanı veren ise takımın İspanyol oyuncusu Albert Riera'ya çıkan bir talip. Villarreal Kulübü Riera'yı kadrosuna katmak için harekete geçmeye hazırlanıyor. Galatasaray'da hem yönetim hem de teknik heyet ise İspanyol Kulübü'ne zorluk çıkarmama niyetinde.

Hedefte iki genç var

Sezonun bitmesiyle birlikte Galatasaray'ın transfer gündemini yine sol bek olmuştu. Özellikle Carlinhos ile ilgilenen sarı-kırmızılılar transferi gerek oyuncunun gerekse kulübünün tavırları yüzünden sonlandıramamıştı. 

Şimdi ise Galatasaray'ın hedefinde iki genç futbolcu var. İki isim de Türkiye'de düzenlenen 2013 FIFA U-20 Dünya Kupası'nda parladı. Bu isimlerden ilki Fransız sol bek Digne. Fransız futbolcu yaklaşık 10 gün önce gündeme gelmiş ve Fransız basınında çıkan haberlere göre Aslan bu transfer için 13 milyon avroyu gözden çıkarmıştı.

Bir diğer iddia ise Galatasaray'ın Irak U-20 Takımı'nın beki Ali Adnan ile ilgilendiği. Oyuncunun gerek Digne'ye göre düşük maliyetli oluşu gerekse Türkiye'ye daha çabuk uyum sağlayacağının düşünülmesi kendisini bir adım öne çıkartıyor.
<< Önceki Haber Galatasaray'ın sol bekine yeni isim aranıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER